8 månader

Imorgon är Izabella redan 8 månader! Shit va fort de går!! Helt sjukt ju!
Idag var vi iaf på BVC. Allt såg bra ut och hon hade faktiskt gått upp lite mer denna månaden. 340 g! Bättre än 100 och 120g! =)  Hon hade "bara" växt 1 cm, jag trodde faktiskt hon hade blivit längre.. Tycker hon ser så lång ut men tydligen inte! Min lilla plutt =)
Sen åkte vi förbi på jobbet en sväng också för Gudmor Frida jobbade :) Efter de åkte vi till Torp och köpte bara en liten farsdag present till Niklas :) och några burkar med mat till Bella. Hon äter ändå ganska bra nu, peppar peppar. Hon äter 2 ganska stora burkar om dagen (en halv burk per måltid) + en eller två måltid med gröt och ibland ett mellanmål med yoghurt.
Hon kryper snart min lilla goding. Hon håller på för fullt här nu bredvid mig på golvet. Hon ställer sig i "hunden" eller vad man kallar den yogaställningen haha :)
Hon har varit lite smågnällig dom sista dagarna, eller a, väldigt gnällig många stunder. Trodde att de antagligen var tänder på G men Ann-Christin kände idag men tyckte inte att det kändes som de. Vet i sjutton när dom har tänkt kika fram.  Men men.. Dom kommer väl när dom e redo hehe.



Häromdagen när vi va ute i snön :)



  


                             

2 bilder från när Frida o Tobbe va här





Och lite bilder från när Cia, Isac och Tindra va här












Izabella älskar verkligen hundar!! Vi har pratat lite på att skaffa en men vi får se hur de blir med de.. :)

Bilder

Satt här om dagen och kollade massa gamla bilder. Tänkte jag skulle lägga upp några.

Börjar med att lägga upp några från min graviditet =)

I början av min graviditet, tillsammans med min mormor o morfar <3






Jag mådde ju inte så bra under min graviditet, varken fyskiskt eller psykiskt.. Så här kunde jag se ut när jag hade legat o typ grinat en hel dag eller natt..





Jag i mitt KNALLRÖDA hår :D












4 dagar innan hon kikade ut vår lilla sötnos :)




Ca 9 timmar innan hon kikade ut :)


Och här e hon, den första bilden vi tagit på henne!















Jag kan inte ena förklara hur lycklig jag är över dig! <3

Hänt mycke nytt :)

Ja nu va de ett tag sedan jag skrev igen.. så va har nu hänt.. hmm.. väldigt mycke har hänt!! Men jag börjar med att skriva fortsättning sen sist. Då hade hon ju bara gått upp 100 g från 5-6 månaden. När vi va på BVC när hon var 7 månader hade hon bara gått upp 120. Men Ann-Christin sa att hon trodde de berodde på att Izabella rör såpass mycke på sig som hon gör. Plus att hon kanske bara e en liten tjej helt enkelt. Hon sa att Bella e alldelles för pigg o glad för att misstänka gluten eller något sånt. Så man får väl lita på dom.

 

 

Izabella springer runt som en tok i sin gåstol, i vårt nya hus, och jag har slutat amma henne :) Hon sov hos min mamma för två veckor sedan och eftersom hon klarade sig hela natten utan bröstet så tänkte jag bara att nu jäklar får vi fortsätta på de (hon va ju ändå 7 ½ månad då) så de gjorde vi och vissa nätter har fungerat jätte bra och andra lite sämre. Men hon har ju börjat att ta nappen också :) ett stort plus!! Körde med ett gammalt knep, att ta lite socker på nappen och det fungerade skit bra. Så nu tar hon den ju utan socker.

Hon har börjat att äta mat mycke bättre! Hon älskar spagetti o köttfärssås! :) Idag fick hon smaka på västkustgryta, då bara hon satt o ulka sig! Haha så de va inge vidare.

Idag var Sara o Kaylie här och hälsade på oss. Vi skulle hjälpas åt att göra Kaylies fotavtryck till kristallhjärtat som hon fick av farmor o farfar i doppresent. Den lilla sprattelvinkeln. Shit de tog oss typ 1 timma om inte mer innan vi fick till de.. Men tillslut så gick de :) Va ju på Kaylies Dop den 101010! Börjar bli en stor tjej nu :)


 

 



Lite bilder från Kaylies dop!







 Ronnie o Alvin hälsade på oss samma dag som va hade varit på dopet!




Camilla sov över hos oss i några dagar, vi hade jätte mysigt! Va på göksäter, åkte ner till hällebäck o satte oss o fikade och hade filmmys!! :)
























Hon har börjat med att hon ska pilla på allt hon kommer åt :))



Alvin o Ronnie va här en dag igen :)



Cool napp :) MUM + DAD = ME



Frida, Cia o Emma med familjer va här en dag o hälsade på å så åt vi lasagne :)







Detta hade Izabella på sig på lilla Kaylies dop


Slut för idag, tack för idag!!!  :))


RSS 2.0