Izabella mein herz <3

Nu va de länge sen jag skrev så nu har de hänt jätte jätte mycke!!

Izabella började sitta stadigt någon gång i början på December och hon satte sig upp själv första gången den 26 december :) Nu har hon även börjar att krypa! För ett tag sedan så tog hon typ 2 krypsteg och när vi va hemma hos mamma den 13 januari (exakt 10 månader) så var Frida, Sara o Kaylie där också. Helt plötsligt när jag bara ska gå ut i köket och sätta på kaffe så ropar Frida: Hon kryper, hon kryper!!! Haha :) Så då tog hon för första gången flera krypsteg och det va i mammas soffa som de hände :) Nu kryper hon runt för fullt här! Hon är så himla aktiv och har såå mycke energi så de e fasen inte konstigt att hon inte går upp i vikt! Hon är som en liten yogatjej som Cia säger. Hon går upp i "hunden" hela tiden och jaa.. hon står alltså mer på huvudet en på benen typ :)

Och hon reser sig upp så fort hon får chansen. Ställer sig upp i spjälsängen så stor hon där och bara skrattar :) och så tar hon tag i tvbänken och reser sig upp! Så hon står väldigt bra när hon håller sig fast i något! Sen älskar hon en liten gåbil som hon fick låna av Cia. Så den åker hon runt på nu. För några dagar sen kunde hon bara köra bakåt med den men nu har hon förstått hur man gör för att komma framåt! Nappen stoppar i munnen själv nu. Kanske hon har gjort länge men nu har jag iaf sett det :)

Peppar peppar, så sover hon mycke bättre nu. I några dagar så har hon bara väckt mig en gång per natt! Hon har ju börjat dricka välling, kanske beror på det? Hon började dricka välling efter att vi varit hos Susanna o familjen en helg i december, för då sa Susanna att jag skulle prova att blanda i en typ smootieliknande grej i vällingen och då gick de bannemej :) Fast nu dricker hon ju jämt utan sånt i! Fast med maten går det sådär. Det är olika dagar. Vissa dagar äter hon jätte bra och andra jätte dåligt. Men hon har börjat att älska majskrokar! Och rån med smör på!

När jag va hos Ann-Christin på bvc förra gången så sa jag till henne att Izabella skelar ibland. När hon väl såg detta så kontaktade hon en läkare som skickade mig en remiss till ögonkliniken. Så där var vi den 13 januari. Dom undersökte henne så gått de gick för hon blev väldigt trött och förbannad så dom fick inte kollat allt dom skulle men dom kom iaf fram till att hon är översynt och därför skelar hon. Så hon behöver alltså glasögon enligt dom. Så dagen efter så gick jag, mamma, frida, cia och tindra med izabella till optikern och kollade ut ett par glasögon. Dom skulle komma nu i veckan så vi får väl se hur detta kommer att gå. Känner mig lite nervös över om hon kommer att låta dom sitta kvar men det får lösa sig! Bara de att hon blir så jäääääkla arg så fårt hon inte får som hon vill. Som idag, när niklas sa NEJ och tog bort hennes hand när hon pillade på en grej så skrek hon och fortsatte hela tiden ändå även fast niklas fortsatte han med. Till slut blev hon så arg så hon blev helt hysterisk och bara grät och skrek hur länge som helst! Hon har vilja och humör min lilla tjej, de kan jag ju säga :)


Min docka 8 månader <3





Izabella och Leon





Izabella och Alvin <3







Izabella 9 månader <3





















JAG ÄLSKAR DIG!!! <3

RSS 2.0