Oj..

va mycke klockan börjar bli.. Ska ju göra min första jobbdag på riktigt länge nu och ska upp om ca 5 timmar.. Men kommer inte riktigt till ro, så jag tänkte jag gör ett litet natti lägg och lägger ut före o efterbild på håret.. :)


Bilden..

till förra inlägget...


Söndag

Haft en underbar helg!
I fredags va jag och Niklas barnlediga så vi tog oss en sväng till Ikea efter Niklas slutat.. Fick köpt en växasäng till Izabella, en taklampa till vardagsrummet och Bellas rum, nörkläggningsgardiner och lite smått :) igår så åkte Niklas med Isac och köpte en fyrhjuling i Uppsala eller nått, så jag och Bella va först hos mamma och sedan gick vi på kalas hos cias mamma för att fira hennes mormor.. :)
Efter vi varit där å käkat en as god sallad så åkte vi upp till Cia o familjen, gick en promenad och sen bara myste hemma.. Har inga bilder från igår eftersom att min mobil va full.. Måste radera massa..
Här är lite grejer jag köpte i veckan.. :)


Bilder till förra inlägget..


Tisdag

Idag har jag varit inne hos cia och Tyra? Eller thyra? Cia kan inte bestämma sig hur hon vill stava lillans namn.. För mig var det självklart att hon skulle stavas Tyra.. Hade inte ens tänkt på att man kunde stava det med h.. Men ja de blev änna svårt att välja.. Lycka till du gumman ;)
Vi va i à f ute på promenad, satt o mös med lillan och sedan hade vi lite modevisning i cias garderob haha.. :)

Efter jag varit hos dom åkte jag å handlade och sedan åkte jag till min älskade mamma å satt å tjötade en sväng :)

Nu har jag en lasagne i ugnen o Niklas lägger Bella.. Sen blir de bara mys i soffan.. :)

Jag kan inte fortfarande inte lägga upp bilder.. Vet någon varför??!


<3

Som ni kanske såg på min väns cias eller kenzas blogg så la dom för ett litet tag sedan upp videos som handlade om canser.. Jag har så fruktansvärt svårt att se sånna fruktansvärda saker och de gör så fruktansvärt ont i hela mig så jag har inte förens idag kollat på videon juliaresan.. Alltså jag grät som ett litet barn!!!
När en 11 årig tjej står och säger "jag vill att människor ska vara glada, så länge dom är pigga och friska" då får man sig en tankeställare!! Tänk va mycke man tar för givet här i livet!!

Och hur ont det än gör att titta på sånt här och sätta sig in i denna orättvisa och hemska värld så som cia också skrev så kan man inte alltid blunda för det.. Tänk om alla skulle blunda för allt hemskt.. då hade vi inte kommit långt med något här i livet..

Gå in och bli månadsgivare på:

http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Manadsgivare/

Eller skänk ett bidrag på:

Pg: 90 20 90-0
Bg: 902-0900


All kärlek till er som har det svårt <3


Varför

kan jag inte lägga upp bilder? Någon som vet vad de kan bero på?


Lördag


Idag är jag o izabella hemma.. Vi skulle egentligen åkt till Johan o Susanna o barnen i helgen men eftersom Bella har feber så går ju inte de.. Hon e alltid dålig när man planerat något!! Typiskt.. :( eller aa hon hade ingen feber längre när jag tog tempen på morgonen men får väl se om de håller i sig!
Niklas är iväg och tävlar.. <3

Igår va jag hos frissan.. Så nu har jag snart nåt mitt mål.. :) ska dit om ett litet tag igen och lägga i lite honungs ljusbruna slingor.. Kan nog bli bra!! :)
Fick köpt lite produkter som skulle vara bra för mitt hår också! Så nu jäklar ska vi få tillbaka mitt gamla "fina" hår :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2007421/images/2012/pic_205016160.jpg" class="image">


RSS 2.0