Hem och fest :)

Goddag!!!
De va ju inte länge sen jag skrev nu, INTE ALLS haha :)
 
Tänkte lägga ut lite bilder på vårat hem.. Tog lite bilder för ett tag sedan..
Sen fick jag även ett ryck i förra veckan så jag bytte plats på gästrummet och lekrummet. Så nu är lekrummet lite större för alla härliga ungar!! :)
 
HALLEN..
 
 
Izabella har en egen liten klädhängare :)
 
 
 
 
 
 
 
 
IZABELLAS LEKRUM
 
 
 
 
 
GÄSTRUMMET
 
 
 
 
 
 
Ja här va lite bilder på vårat hem :)
 
Usch har varit sjuk i snart en vecka nu.. Började med att jag blev lite hes i fredagskväll på jobbet och på lördags morgon så va jag mega hes.. På söndag hade jag nästan ingen röst och fick gå hem från jobbet för jag mådde inte alls bra.. Så har legat hemma i feber å förskylning i några dagar nu.. Mitt hjärta hade också febner i några dagar men hon är pigg igen så hon e på dagis och har skoj istället för att vara hemma med sin sjuka, trötta slitna mor.. ;)  
 
Gjorde ju ögonfransar till våran 75 års fest som vi hade den 6oktober (Så grymt jäkla kul va det)!!! Iaf så hade jag inbokat ett återbesök idag för att fylla på dom men vill ta bort dom istället.. Tycker dom kliar och skaver ibland plus att folk ändå har sagt att dom inte ser någon direkt skillnad på dom eftersom jag har ganska långa annars också.. Men va jätte fint i början och man har inte behövt att tänka på mascara alls och hon som gjorde dom på shortcut va jätte duktig! Men får väl åka in sen så hon kan ta bort dom..
 
Lite bilder från våran grymt roliga fest!! :D
 
 
 
 
 
Dom här bilderna säger väl allt.. HAHA KATASTROF!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avslutar med en bild på mitt söta hjärta!!! <3
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0