Tuseday

Igår fick vi beställt smörgåstårta, handlat dukar, servetter, te, kaffe o dricka till dopet. Så de va skönt att de e ordnat. Idag har vi inte gjort mycke. Vi har sovit SKIT i natt, vet inte hur många gåner Izabella väckt mig. Fick sätta igång hårblåsen flera gånger men idag hade den gått sönder hehe. Har väl användt den för mycke på sistone. Vi har inte sovit bra på typ 2-3 veckor nu.
Idag hade vi prästen hos oss, Kjell Svensson. Verkar vara en jätte trevlig gubbe med humor :)









   

Jag vet inte vad de e med mitt lilla hjärta. Vi har försökt natta henne sen kl 21 men hon vägrar. Hon somnar en stund men vaknar nästan direkt igen. Tycker så synd om henne. :(

Söndag hos Emma o familjen :)

Vi hämtade upp Cia på jobbet vid 14 tiden så åkte vi hem till dom en sväng o sen drog vi till Trollhättan till Emma, Daniel o lilla Wilmis. Va först där en stund, Izabella va väldigt gnällig en stund men sen somnade hon i mitt knä. Vi drog iaf ner till stan å käkade på butlers. Efter de så åkte vi hem till Emma igen o drack kaffe. vid typ 21 tiden drog vi en sväng till farmor Gith. Eftersom de va fallens dagar i Trollhättan så va de fyverkerier vid 23 tiden som vi tittade på genom fönstet. Izabella somnade en stund i farmors säng :)

På butlers



Lördag hos Susanna o familjen :)

I lördags åkte Niklas till glimmingen å körde cross. Johan åkte med så då åkte jag o Bella hem till Susanna o Noelle. När killarna kom hem så drog jag o Susanna iväg o handlade lite mat o godis å så fick vi även köpt med oss varsin liten typ pool till barnen o Yatzy eller hur de stavas. Så de spelade vi till om de va tolv eller ett på natten. Izabella o Noelle sov. Visst vaknade dom lite emellanåt men dom va allt snälla :)

Haha hon hoppade så mycke så fick ingen bra bild


Min lilla fick bara provsitta i den :)


Tycker inte de va länge sen hon låg i mammas mage o nu håller hon redan flaskan själv






Izabella va lite gnällig en stund på kvällen så vi försökte med bitringar o sen fick vi även ge henne en alvedon.

Fredag-bvc o Vika

Idag började vi dagen med att åka in till Bvc. Hade en tid kl 11. Hon är ju så jäkla skön Ann-Christin. Man kan verkligen prata med henne om allt. Jag frågade om de va typ normalt att barn sprattlar så mycke som Izabella gör o hon sa att hon antagligen bara är väldigt tidig o aktiv. Sen sa hon typ "vänta bara tills hon senare börjar rulla runt o så" Så sa jag att de gör hon redan. Hon vänder sig från rygg till mage o idag för första gången ( va jag sett iaf) från mage till rygg. O då blev hon nästan lite chockad o sa att de va väldigt tidigt o att dom inte brukar börja med de förens dom är ca 6 månader.



Emma ringde mig i morses å frågade om vi inte kunde åka ut å bada o sola här ute vid oss, så de gjorde vi. Dom kom till oss ca kl 13 o sen åkte vi ut till Vika. Ungarna fick ligga antingen i bilbarnstolarna eller i skuggan under ett parasol. De gick faktiskt jätte bra md barnen idag. Jag badade också för första gången i år. Va faktiskt riktigt skönt! :) Sen åkte vi till Rotan o handlade när vi hade legat i några timmar, så handlade vi kött o potatissallad å åkte hem å grillade. Emma, Daniel o Wilma hade egentligen bara tänkt att stanna en liten stund men dom blev kvar här till ca 23.30. Va jätte kul att dom ville stanna :)












Torsdag-hos Katti

Ja idag va en seg dag. Izabella va jätte gnällig hela dagen idag. Inget förutom bröstet hjälpte. Men sen vid 17.30 hämtade vi upp Katti efter hennes jobb på Torp o så åkte vi hem till henne o Andreas. Vi grillade korv, satt o tjötade o bara slappade mest. Izabella blev lugnare hos dom så då fick jag passa på att koppla av jag också :) Eftersom att dom inte heller kommer på Izabellas dop (dom ska till USA, asen) :) så fick Izabella sin dop present idag. Hon fick 2 jätte söta barbapappa mjukisdjur o jätte söta "min första tand" o "min första lock"!! Jätte sött!! Synd bara att jag inte fick med mig kameran så jag fick inte tagit några bilder. Bara innan vi åkte in till stan. :)




Onsdag- fiskebäckskil

Idag gick vi upp i tid för att vi skulle åka o sola i Skredsvik om de va fint väder, men de va de inte. Jag gjorde i a f i ordning en tonfisksallad o sen åkte vi, Cia, Isac, Kenny o ungarna till Fiskbäckskil för iaf en pickninck. Men det blev riktigt fint väder sen så vi kunde gå runt i bara bikini o få liite färg på kroppen. Izabella var lite små grinig hela dagen idag, men Cia fick henne till att somna en stund i vagnen. De som va tråkigt var att de gick inte att bada där för de va så jäkla mycke brännmaneter. Vi va iaf där till typ 16. Sen åkte vi hem o vid typ 19 fick vi besök av Niklas Farbror Morgan o hans fru Annelie. Va verkligen så himla mysigt! Dom va här till typ 22. Izabella fick sin dop present utav dom idag eftersom att dom inte kommer att kunna komma på dopet. Hon fick en jätte söt nalle och ett finare fotoalbum som man kan gravera in saker på.

  


Här fick hon Katrinplommon puré eftersom hon vart lite trög i magen
 

Jag o Bella låg o mös innan Morgan o Annelie kom


 



Ååå va jag älskar henne!!! Min fina Izabella <3     :)

Tisdag-Vattenpalatset

Idag skulle egentligen Cia o familjen kommit till oss men de va dåligt väder o vi kände inte för att sitta o trängas i de här unkna lilla huset o Cia o dom kände inte för att vara hemma hos dom heller. Så vi bestämde oss för att åka till vattenpalatset. Så himla skoj va de!! Först tog jag o Cia barnen o satte oss i barnbasängen så fick killarna leka av sig lite o sen byttes vi av. De va första gången för alla barnen, eller a Tindra va ju på babysim nån gång när hon va liten. Izabella va exakt 4 månader dagen vi va där. Hon va jätte lugnt hela tiden. O så skrattade hon lite emellanåt  :D




















   

   

Efter vi varit på vattenpalatset så åkte vi o åt på Mc Donalds på överby. Sen åkte Niklas till en frisör i stan o sen åkte vi hem till Cia, Isac o Tindris. Vi bara slappade, man va ju helt slut efter badet. Men sen lite senare gick vi även ut o gick en lång promenad allihop. O sen efter de åkte vi hem. Izabella hade skit svårt att somna den kvällen. Trodde hon skulle slockna direkt efter denna dag men de gjorde hon inte. Hon va väl övertrött kanske.





   

  

Måndag- Älsklingens födelsedag!

Min älskling fyllde 24!! <3
Så vi fick besök utav svärmor o Markus vid 16 tiden så vi började med att äta grillat kött o färskpotatis. Sen åkte jag o Niklas på en husvisning här i bokenäs så då passade farmor o farbor Markus Izabella. De hade gått jätte bra! :) När vi kom tillbaka från visningen så kom även Magnus, så då satte vi oss på altan å käakde tårta å drack kaffe! Va en jätte mysig dag förutom att de va så HIMLA VARMT!! Men sen senare på kvällen så blev de värsta ovädret. Jag va livrädd. De regnade, oskade, blixtrade o blåste så in i h*lvete!! Men lilla Izabella.. hon sov helt ostört hon :D



Farbror Magnus


Farbror Markus


Pappsen :)


Farmor ville inte vara med på kort :)

De Niklas fick utav alla var pengar, presentkort på viking tatto, en skiva, trisslotter, en fox keps o 5 par Resteröds kalsonger. Tror inte jag glömt nått :)

Söndag

I söndags fick vi besök av svärfar eftersom Niklas skulle fylla på måndagen. Så vi satt på altan å käkade tårta o drack kaffe. Izabella trivdes bra hos sin farfar. Hon blev väldigt lugn hos honom.







Far o son


Sen vid typ 15 tiden så åkte vi in till stan, hem till Cia o familjen, även Tobbe o Frida var där. Vi åt taccos o sen åkte vi ut till Lindesnäs. Då kom även Emma, Daniel o Wilma dit. Alla badade utom jag o Frida, o barnen såklart. Sen åkte vi hem till Cia, isac o lilla Tindris igen å satt o tjata till typ tolv på natten. När Izabella låg/satt i Fridas knä med ansiktet mot henne så lyfte hon sig med bara lite hjälp av Frida!! Dutikg tjej! :) Hehe de e så himla roligt när sånna grejer händer!! :D


Lördag

 Åå nu ligger jag verkligen efter med bloggandet men ska försöka komma ihåg lite vad vi gjort o om de hänt nått speciellt. I lördags va vi egentligen bara hemma o tog de ganska så lugnt. Niklas va ute i trädgården o klippte gräset o grejade. På kvällen åkte vi ner till färjeläget o tog en glass o efter de åkte vi en sväng till hällebäck o doppade fötterna :)


      


Lindesnäs

Ja som jag skrev förutså drog vi in till stan o träffade Frida o Tobbe. Vi mötte upp dom på Lindesnäs. Då var även Isac o lilla Tindris där, men dom åkte nästan direkt. Vi andra grillade korv o satt o tjöta. Niklas gick runt med Izabella. Hon har varit gnällig hela dagen idag. Tycker synd om henne. Vi hade egentligen tänkt att åka hem till Cia o Isac efteråt o även åkt förbi hemma hos Tobbe o Frida för att titta på kaminen. Men vi sket i de eftersom att Bella va lite gnällig. När jag skulle sätta in barnvahnen i bilen så bröt jag en nagel, F***n va onmt de gjorde o va de blödde!! Jäkla skit men jaja.. Nu e vi i a f hemma å Niklas går fortfarande runt med henne. Hoppas det lugnar ner sig snart för henne om de nu e tänderna eller magen eller va de e... Mitt lilla hjärta <3

Tidigare idag på altanen

     


På Lindesnäs

Lilla godingen försöker ta på sig mina skor :)




Haha Frida intog posen mitt uppe i ett samtal! MyBiatch <3 ;p


Grillmästaren :)


Frida påstod att Bella sög på enbart tummen, men fick inte riktigt med det





Friday

Dom sista dagarna har inte hänt så mycke. Har mest varit hemma faktiskt. Jag e ju så himla trött nu för tiden. Men i onsdags när Izabella låg naken på golvet så fick hon in sin stortå i munnen. Hon har ju kämpat länge med sina fötter nu så snart är nog hela inne :) På kvällen i onsdags åkte vi ner till jordfall o köpte en glass å gick en promenad. De e ju så fint o va mysigt de va!!





Kiosken vi köpte glass i


Bella låg så snällt i vagnen


Och här försökte hon få in fötterna i munnen :)


Torsdagen va en seg dag. gjorde ingenting förutom att vi åkte in till mamma en sväng å tog oss ett bad. Izabella älskar ju att bada! Även fast de inte riktigt syns på dessa bilder :)

  

Sen på kvällen va hos lite smågnällig igen o verkade jätte trött så va la henne. Men hon somnade bara 5 minuter åt gången å så skrek hon. Så vid 21 gav jag henne en alvedon o smörjde in "tänderna" med Ipren för jag misstänker att det är dom som spökar. Men hon vägrade att somna ändå så vi fick ta upp henne så fick hon vara hos pappa å då va hon nöjd :)



  

Jag pratade med Frida igår om att vi skulle åka in till dom o kanske åka o grilla nån stans!! Även kanske ta sitt första dopp..?! :)

Grillning hos oss

De har verkligen varit en jätte mysig dag idag!! :)
Jag va jätte slö o Bella har varit lite små gnällig men sen när alla kom (cia,isac,tindra,victor,emma,daniel o wilma) så blev det genast mycke bättre!! :) Vi grillade korv å satt o bara hade de jätte gott på altan! Fick tagit massa bilder idag också så de e bra! :)

    

Victor o Bella :)


<3 Izabella o gudmor <3


                             

Min dotter o mitt gudbarn <3 kärlek <3





   

Mor o dotter <3



Torp med Frida

Igår kom ju Frida hit till oss!! De va skoj o bara sitta o tjöta o sen när niklas kom hem gjorde jag iordning lite mat till oss. Spagetthi o köttfärssås :p Sen fick Niklas ta hand om sin dotter en stund för jag o Fridis åkte till torp en sväng. Jag köpte en tröj/klänning o örhängen till mig o ett litet sött hårband till Izabella.  :) Hade tänkt att köpa ett par söta skor till henne men kan inte de där med skostorlekar haha så jag får ta de nästa gång jag ska dit. Sen letade vi efter cykelbyxor men dom e ju f*n slut ÖVERALLT! Jaja men sen så träffade vi Cia på hennes jobb när hon slutade så gick vi till coop å handlade lite mat.

När jag kom hem va kl typ 21 å jag brukar ju försöka lägga Bella vid ungefär den tiden. Men aa lycka till ja, hon låg där klarvaken men stora ögon o bara tittade o skrattade så hon fick följa med upp igen å sen sitta i sin gunga! Hon har sovit så himla dåligt i några veckor nu. Jag vet inte om de e de att hon har börjat röra så mycke på sig så att hon åker av kudden eller nått. Men hoppas de vänder snart för mammi e väldigt trött!! hihi ;)

<3 Godingar <3


Seeent igår kväll


Ååå va jag e lycklig över min lilla tjockis <3 även fast hon håller mig vaken på nätterna :p

Slapp söndag

Igår va en riktig slappis dag. Niklas va på glimmingen o jag o Bella åkte in till mamma en sväng.

Dessa linnen fick Izabella av mormor :) Tycker dom e jätte söta!!




Och denna tröjan fick hon av pappsen när han kom hem från glimmingen :)

     

Tänk så söt hon kommer att vara i den hehe :)


Nu skickade precis my bitch sms att hon kommer hit o åker hemifrån nu :)

Dagen efter..

Ååå va både jag o Niklas mådde illa igår. Va sega vi va. Först låg jag o sov någon timma på dagen, så beställde vi pizza (hemkörning) sen somnade Niklas typ 3 timmar i mammas soffa.
Jag började förresten att amma Izabella typ 8 eller 9 på morgonen, men det verkade inte vara någon fara med det.  Ja sen så hade ju Sara kalas, hon fyller 20 den 7e juli. Hon hade i a f öppethus mellan 13-17 igår men vi va väl typ där vid 17 tiden. Hon e ju så himla fin! Tänk att de e mindre än 1 månad kvar tills dom ska ha.. Jag längtar såååå!! :) Iaf så bjöd hon på massa olika pajer o tårter å grejer, så jäkla gott va de! Fick tyvärr inte tagt några kort på kalaset heller min hjärna va inte riktigt med. Men jag tog i a f på Bella innan vi åkte till kalaset. :)



Å så tog jag lite bilder på Niklas o Bella på altanen när vi kom hem







Hon har börjat skratta så himla mycke nu :)
Å va hon rör på sig mycke! Igår fick jag o Niklas hjälpas åt att ta på henne en blöja haha :)

Hej å hååå

haha va skoj jag hade i fredags :D Men en konstig fylla faktiskt.. Vissa stunder va jag typ apfull o andra va jag nästan nykter :/ haha.. Jag drack 1 ½ flaska vin 3 cider o 2 redbull vodka. Så jag tycker nog att jag borde varit fullare..? eller.. :) Kanske e att man e  något fetare nu så man tål mer..? ;) haha.. Men va vi dansade!! Fy f***n va skoj de va!! Jag flippade ju totalt till vissa låtar :D God mat va de också!! Ja de va en riktigt lyckad kväll! Men va jag rökte.. De trodde jag faktiskt inte att jag skulle.

O lilla Izabella va ju hos mamma. Pratade med mamma några gånger under kvällen o hon skickade sms till mig o skrev att allt va bra å så. De va i början av kvällen som Bella hade varit lite ledsen men de e ju inte konstigt heller. Klart att hon saknade mammas boobies :)

Jag o Niklas tog en taxi hem så vi va hemma vid ca 2 tiden. Fan jag tog verkligen inga bilder från festen. Jag va så uppe i dansandet o allt annat så de va lite surt. Men Cia hade tagit en hel del som tur va, eller aa, vet f*n inte om jag vill se på bilderna. Å absolut inte filmerna hahahah.. Nä man får väl bjuda på sig själv ibland haha ;p

Här e Bella innan vi åkte in till mormor


Och här är en bild på alla tjejer från festen :)


Födelsedagsbarnet o Cia


Den goda maten


Party party :))


Girls in black

Den stora dagen.. :O

Haha åå jag e fan nervös idag.. Jag ska dricka för första gången på 1 år.. Shiiiit.. Å så ska jag lämna Bella hos mamma.. Undra hur det kommer att gå.. Men jaja som mamma sa, "du e ju inte i gbg direkt, de e ju bara att komma hem direkt om de skulle vara nått".  Men fan då kan ja ju inte amma.. Hoppas verkligen att hon går med på att ta flaskan hela kvällen å natten!!

På denna bilden tycker jag att vi e jätte lika :)



fullt upp ;)

Ja som sagt så va Susanna o Noelle hos oss igår. De va jätte mysigt! Vi satt o tjötade o våra kids låg nakna på golvet o "tjöta" o höll på. :) Fick filmat o tagit en del kort!! Sen när Susanna o Noelle hade åkt så satt jag på dass å hör att någon ropar "hallå" o jag bara "vem e de"? Då va de ju svärmor o Camilla som kom på besök. Hade helt glömt bort de att dom kanske skulle kika förbi. Dom hade med sig en jätte söt klänning till Izabella.

Niklas var hemma strax efter 18 så vid ca 18.30 åkte vi in till stan för att hämta pengarna för bilen han sålde plus att vi fick lämna barnvagnen hos mamma eftersom vi skulle åka till torp o köpa Tobbes present som är rätt stor så att den får plats i bagaget. Fy va vi fick stressa eftersom jag behöve köpa strumpbyxor, vin, öl o cider också. Men jag hann!

När vi kom hem va kl typ halv nio så jag försökte lägga Bella men nej, hon skulle då inte sova, hon bara låg o skrattade. Jag kom iaf inte i säng förend vid typ 01.30, hade lite att göra å sen blev jag änna pigg.

Lite bilder från igår:

Japp här va hon igång igen..


Så fina <3<3<3


Ååå så söta <3


Haha va dom höll på :)


   

   


Denna klänningen fick hon av sin farmor o faster :)

Torsdag

Shit min lilla docka har verkligen temperament haha. Hon låg på skötbordet o så ska hon ju dra i dom där facken. Då ramlade en grej ner på henne å jävlar va arg hon blev. Man verkligen hörde hur hon skällde haha men efter några sekunder så va allt bra igen :) Mem va envis hon e. Filmade de förut när hon drar i dom där facken för hon försöker få tag i en flaska olja som ligger där. Hon ger sig verkligen inte haha. Här om dagen fick hon tag i febertermometern som hon kastade iväg :)

Idag får vi besök av Susanna o Noelle!! :) Susanna skickade ett sms o frågade om vi skulle hitta på nått så nu e dom påväg. :)

Susanna har varit hos en riktig fotograf o tagit bilder på Noelle. Så himla fint!! Hon skickade de till mig på mobilen som jag försökte ta kort på men de blev sådär.


Här försöker hon få tag i oljan :)


Så här ser lillan ut idag <3


     


Nu ringde Susanna o frågade vilken Mc flurry jag ville ha.. Haha gott! ;D

Idag kan jag skratta åt det..

Ja herregud.. Igår var jag mamma o izabella iväg o fixade presenter till niklas o sara. Bella va jätte snäll hela dagen. Hon sov mycke o när hon va vaken så va hon jätte nöjd. Mammas kompis kikade förbi hemma hos mamma o när han lyfte upp Bella så började hon att GALLSKRIKA!! Hon bara skrek o skrek, blev helt röd o tårarana bara sprutade. Jag har aldrig sett henne sån så jag blev ju as rädd. Jag sprang för att hämta bilen (vi tänkte att vi får nog åka in till näl) eftersom ingenting fick henne att sluta gråta. Men när jag kom tillbaka han mamma fått henne lugn. Hon hade somnat på mammas arm. Men jag hade ju börjat att ringa till 1177 så vi lät de gå fram så vi fick prata med dom. Hon sa att jag skulle tryck på öronen o se om hon reagerade men de gjorde hon inte. Så antagligen har hon verkligen börjat känna igen folk nu så blev hon rädd när hon inte kände igen honom. Men shiiit så rädd?? De e ju sjukt!
Haha jaja idag kan man ju skratta åt det men jag va verkligen liivrädd igår! Men jag o Bella passade på att ta ett lååångt bad hos mamma igår, så jäkla gott!! Å hon älskar de verkligen!!



   

RSS 2.0