Igår..

var Frida och lilla wilja här.. Vi va huur sega som helst så låg bara i var sin soffa o gäspade o glodde på tv haha :) sen tog vi oss bara en sväng ner till rotan för att komma ut lite!
Idag vaknade izabella med feber.. Så vi är hemma hela familjen idag..

Jag fick en teckning av izabella och två utav tindra här om dagen.. Sötnötar!!! :)


Shopping

Ja shopping har de blivit lite grann nu dom senaste dagarna..
Lägger upp lite bilder på det och även en bild cia tog på mig o Niklas när han kom hem och gav mig blommor till morsdag! Så gulligt <3


Morsdag..

firade vi med svärmor och syskonen genom att åka ut till snäckan och äta brunch.. Va verkligen jätte mysigt!! :) fast jag trodde faktiskt att dom skulle ha lite roligare mat.. Tycker eftersom man betala ganska mycke så hade jag förväntat mig mer.. Men som sagt mysigt va det och de e de viktigaste!! :)

Efteråt så åkte jag Niklas och izabella en sväng till torp för att köpa sandaler till Bella och ett par shorts till Niklas.. Slutade med att Niklas köpte sig 4 par shorts, 2 linnen, 1 t-shirt och ett par flip flop.. H&m är fasen farligt ju med både barn, dam o herrkläder!! Jag köpte mig också lite fast på bikbok den här gången..

Har legat o halvsovit hela kvällen så nu väntar jag på att fråga Olle ska börja.. Om jag klarar hålla mig vaken.. De e ju såå kul!! :)


Härlig lördag..

hade vi igår.. Cia, Isac, tindra, lilla tyra o Bamse kom hit igår!! :) dom kom vid 11 tiden och va här heela dagen! Dom
Åkte väl inte förens 22 tror jag :)
Jag o Cia tog oss en sväng till torp o handlade både lite mat o kläder :) sedan mös vi bara ute hela dagen med grill o bad för barnen :) sånna dagar uppskattas!!!


Glömt..

att lägga upp dessa snygga skor jag köpte för ett tag sedan!! :) tack
Jennifer för hjälpen att du hämtade ut dom o Cia som tog med dom från Gbg! :) hade dom på mig idag o jag älskar dom!! :)


Igår..

kom Katti Andreas och lilla trea hit! Vi satt ute i trädgården och käkade tacos och satt o tjötade! Va jätte länge sen vi träffade dom så de va roligt att vi fick till det ;) barnen badade i Bellas lilla pool också.. Va första badet för izabella i år, och hon älskade det!! :) thea älskade katterna hon.. Jäklar vilken fart de blev på henne när hon fick syn på dom :)


Onsdagen..

Igår började jag dagen med att ta en ordentlig sovmorgon.. Kände att jag verkligen behövde de! Sen vid tre tiden kom Frida o wilja hit och en timma senare kom Emma daniel och Wilma.. Har grillat och bara umgåtts i det goa vädret!! :) En toppen dag!! :) <3



Idag..

har jag varit inne hos cia o tyra å så va även Frida o wilja där en stund och senare även myra o hampus.. Gick en liten promenad o sen satt vi o mös en stund på altan.. Så skööönt!! :)
När cia hämtade tindra från dagis så satt jag o mös med lilla Tyra, hon va såå go o skrattade flera ggr men fick de ju självklart aldrig på bild!! Och tindra, såå underbar.. När hon kom hem så gick hon direkt ut o lekte med kompisarna och efter en liten stund så kommer hon in med en stor bukett maskrosor till mig!! Då blev gudmor rörd!! :) <3

Efter de åkte jag förbi mamma en sväng så följde hon med mig o handlade lite innan jag åkte hem till mina älsklingar! :)
Nu på kvällen har jag o Niklas varit ute i trädgården och jag har fått Niklas till att klippa massa buskar och grejar med Bellas nya gungställning som han va å köpte här om dagen..
Livet är allt bra underbart!! Världens bästa familj, vänner och underbart väder!!! :)



Igår...

så åkte jag direkt vid 10 in en sväng till torp i handlade lite små saker.. Vid strax efter 11 träffade jag cia, Frida o barnen på skeppsviken så tog vi oss en promenad o satt en stund i solen o bara tjöta.. Sen åkte jag hem o tog de lugnt en stund innan de va dax att hämta Bella från dagis vid 16.30.. Då åkte vi in till svärmor o milla o efter de upp till glimmingen för att kolla på Niklas när han tränade! Så vi va inte hemma förens ca 21 så izabella lär ju vara lite trött idag eftersom hon fick upp tidit till dagis idag..
Lite bilder från igår :)


Söndag

Idag har varit en fullspäckad dag.. Sov ju hos mamma från igår till idag så imorses gick vi med izabella o kaylie till lekplatsen i stan så att dom fick leka av sig lite.. :)
Vid ca 13 tiden åkte vi upp till cia o familjen och tog oss en promenad till en lekplats i närheten där vi även mötte upp Frida, Tobbe o wilja.. Har inte träffat våra vänner på huuuur länge som helst så va helt underbart!!! :)

Efter det åkte vi hem och då kom Markus o hans flickvän förbi o hälsade på.. Satt o drack kaffe på altan och bella sprang runt i trädgården och åkte fyrhjuling och åkte på sin nya rutschkana som niklas varit o köpt till henne :) När markus o julia sedan åkt så kom svärmor på oväntat besök och stannade ända till 21.. Satt o tjöta på altan så himla mysigt!! :) så jag är jätte nöjd med denna dagen!!! :) mitt lilla hjärta stenslocknade direkt vi la henne :)




Lördag

Idag är jag och izabella hemma hos mamma och så är även lilla kaylie här.. :) så tjejerna har lekt här o busat å badat.. Så mysigt!!! :)
Tjejerna somnade vid ca 20 tiden o jag o mamma åt lite thaimat å har legat o tjötat tills nu typ.. Så nu blir de nog snart läggdags.. :)



Fasters going

Lilla hjärtat va jag saknar dig!! Ska bli så mysigt att gosa på lördag!! Älskar dig så mycke!! <3


Grattis Katti 25 år <3


Måndag

Denna veckan börjar verkligen toppen.. Niklas fick ett samtal från dagis att vår lilla tjej hade både diarré o spytt.. Så är antagligen magsjuka.. Stackars min fina lilla tjej <3
Och jag hade ju självklart planer i veckan.. Åka till Gbg imorgon.. Hälsa på o lämna present hos Katti och även nått som inte är lika roligt, begravning för en väldigt go v.t..

Får väl se hur detta fortsätter.. Själv ligger jag nu i soffan o mår sådär.. Har en jäkla huvudvärk å så..

Har drömt så himla mycke om min mormor i natt också.. Vaknat utav att jag gråtit.. F#N.. Ich vermisse dich so sehr oma!!
Måste bara skriva att jag har världens bästa mamma också! Älskar dig så mycke!! <3

Lite gamla bilder..




Glömt..

att visa er vad jag köpte för ett tag sedan ju.. Åkte bara för att köpa en sportbh på Triumph men blev lite mer än så :)
Två par jätte gulliga ballerinaskor, ett par jeans, as snygga örhängen och ett sött litet bord med parasoll som våra Goa ungar kommer att kunna sitta och fika vid sen :)


Måndag..

Usch o fy för denna allergi och förkylning!! De va verkligen ingen härlig kombination.. Håller tummarna för att jag är frisk inom ett par dagar bara!!

Mitt fina hjärta här om dagen på altanen..


Fick...

några "försenade" födelsedagspresenter utav Katti förut! Så himla fina gumman!! Tack så jätte jätte mycke!!! :)




Wilma 2 år!! <3

Grattis lilla sötis på din 2 års dag!! Så tråkigt att vi missade ditt kalas igår men vi får se till att leka nu någon dag!! :)

Pussar o kramar från oss <3


Torsdag

Mitt lilla hjärta är sjuk igen.. :( har ju varit snorig i ca 3 veckor nu från o till men nu har hon även fått hosta o feber.. I natt fick vi gå upp o duscha å grejer för hon spydde ner oss båda, antagligen pga hostan.. :/ idag blir det iaf extrajobb några timmar ikväll.. Nu ska vi bara ligga och mysa i soffan!!


RSS 2.0