Några febriga dagar..

Lite bilder från dom sista dagarna. Har inte så mycke att skriva om eftersom jag legat hemma i feber i helgen.. Skulle ju egentligen varit på fest hos Miriam i gbg men det blev ju inte så mycke med de då..




















Söta bröderna åkte till gbg för att gå på hammerfall i fredags











Måste ju bara skriva att jag blev positivt överraskad när jag vägde mig här om dagen. :)
Har ju varit igång och tränat en del och det börjar nog verkligen att ge lite resultat nu! :)

Nä nu får de bli sängen för mig, så natti natti :)


Lite text men mycke bilder.. :)

Okej shit va länge sen de va jag skrev nu!!
Tänkte egentligen bara lägga ut lite bilder å så nu..

På jobbet så lägger vi alltid ihop och köper något till den som fått bebis. Så nu va det ju lilla Wiljas tur att få något så jag fick uppdraget att köpa något, så detta blev de.. :)





Köpte en overall till Bella för ett tag sen. Tycker den är så söt!



Katti, Andreas och lilla Thea va ute hos oss för ett tag sedan :) Lilla Thea så glad jämt! :)







Izabella fick en adidasdess av Amanda, så himla gulligt av henne!!!


En dag hemma hos Cia och Tindra


Gick till lejas för en fika











Cia och Cias kalas hemma i Cia.B hus som va hur mysigt som helst!!






Fick Wilja till att le 4 ggr när dom va hemma hos oss för ett tag sedan :D haha


THE REEF







































De va verkligen jätte skoj att få komma iväg så bara över en helg!
Trevlig liten resa!! :)


Tog lite bilder här om dagen på far och dotter. Hon är så söt nu när man kan sätta toffsar och spännen i håret :)











Min söta lilla svägerska Sara har blivit konsult för Perfect home så är ni sugna på att ha ett party så kan ni gå in på hennes blogg  beanea.blogg.se och kontakta henne där :) 

Dom har verkligen jätte mycke fina grejer. Ska själv ha ett party sen om några veckor eller så tänkte jag, om Sara har tid å så ;)



Sen vill jag avsluta detta inlägg med att skriva GRATTIS ännu en gång till mina underbara vänner Cia och Isac som ska ha en liten i slutet av april!! Tänk att Tindra ska bli storasyster.. Det kommer att passa henne utmärkt så mycke som hon älskar bebisar! :) Ska bli så himla kul och jag hoppas verkligen att du kommer att få slippa må dåligt resten av din graviditet gumman!

Så fina bilder på er <3

  





Nä nu får jag gå och ta hand om min lille tjej som precis vaknat.. Hon har lite feber idag så får väl se hur detta slutar..




Torsdag

I onsdags kväll så åkte jag och Jonna och köpte gymkort ute på havsten. Jag har haft på sportlife innan men frös det i ett halv år nu så kan jag träna på havsten över vintern istället. Riktigt skönt att träna iaf!


Igår åkte jag och Bella in till Emma och Wilma och så kom Frida och lilla Wilja dit också. Käkade och fikade (de e vi bra på haha) och sedan gick vi ut till lekplatsen en sväng med barnen. Åkte lite linbana å sådär :) 


Wilmas charmiga lilla rum!! :)








Våra söta tjejer <3


Kolla ögonen <3


Lilla hjärtat slocknade på mamma <3




Idag blir de jobb vid 16 tiden. Innan de blir de träning och in till mamma för hon ska ha Bella i natt. :)

Grattis <3

Vill börja dagen med att säga GRATTIS till min underbara vän som fyller år idag!!!









Herregud vi kommer att ha många roliga och CPiga minnen att prata om den dagen vi blir gamla! :)
Bland annat Bodil.. Hahahah.. Vet att din dag skulle vara hektisk idag men hoppas den blir toppen gumman! :)
Ich liebe dich :)
<3








Inatt va Bella "jobbig". Hon vaknade vid 2 tiden och va ledsen. Så då gick jag upp och gjorde välling och tog henne till våran säng. Det är ju så mysigt när hon sover i våran säng. Men inte i natt. Hon låg och babblade och hade massa konstigt läten för sig. Haha.. Men hon hade i a f ingen feber nu på morgonen så det va ju skönt!
Har precis ätit min första nyttiga frukost på länge. Havregrynsgröt med äpple och kanel. Så man kanske ska försöka ta tag i att bli nyttig igen, äta var 3e timma och träna. Hoppas på att kunna träna ikväll. Får väl se hur det känns i magen plus att jag lovat Jonna att följa med henne till Överby för att köpa skor och jacka någon dag. Får väl se när de blir.

Nä nu ska jag gå och ta hand om min lilla skit :)




Helgen

I fredags så åkte jag och familjen till Johan, Susanna och Noelle. Lika mysigt som vanligt!
På lördag så mötte vi upp Cia, Isac, Tindra, Emma och Wilma på lek och buslandet så barnen fick leka av sig lite!! :)
På kvällen på lördagen så kom Sofie och Orre hem till dom. Vi hade planerat att dricka lite och spela lite spel men blev inte riktigt som vi hade tänkt oss utan typ alla somnade i soffan.

































När vi väl kommit hem igen va jag jätte trött och somnade tidigt. Men senare på natten så sprack antagligen en cysta på mig igen. Hade känt i några dagar att jag hade något i magen. Men f****n va ont de gör när dom går sönder. Känns som förvärkar ni som vet hur de känns. Man blir helt illamående och svimfärdig utav all smärta. Så det va f*n nära att jag bad Niklas ringa 112 för de känns ju som man ska dö typ. Men efter smärtstillande och ca 1 ½ timma så somnade jag.

Igår (måndag) när jag lämnade Bella på dagis va hon jätte glad över att komma dit. Hon bara sken upp :) Jag och en av fröknarna stod och pratade lite och helt plötsligt så va Bella borta. Då hade hon sprungit in i ett rum där dom stora barnen brukar vara, för där fanns en rutchkana, så där hittade vi henne busunge :) Dom fotograferades även igår. Det hade gått jätte bra och jag kollade bilderna på en sida på internet. Man kunde ju bara se dom i små men tror dom blev jätte söta :)
Vi körde på utan glasögon. Jag sa till dom att dom fick göra de dom trodde blev bäst så dom hade kört utan.

När jag hämtade Bella efter jobbet så va hon väldigt gnällig. Va inte riktigt sig själv men trodde de berodde på att hon va hungrig. Så vi åkte hem och då kom Emma, Wilma, Frida och Wilja hit. Så jag gjorde iordning mat men de ville hon inte ha. Som tur är tog jag en temp och då visade de sig att hon hade feber. 38,7. Så jag la Bella så stannade tjejerna bara på en fika. Sedan när hon vaknade så hade hon en temp på 39,4, stackars min lilla docka va hon ska åka på allt hela tiden då!! Och dom på jobbet måste väl snart tro att de e nått allvarligt fel på oss. Sjuka hela tiden ju! :(







Ursäkta va sa du sa du?? haha






Nu sover min lilla Bella, hon hade 38,8 idag direkt på morgonen. 
Nä jag ska väl passa på att städa och tvätta lite kanske..

RSS 2.0