Lilla Wilja

Åååå va länge sen de va jag skrev nu!!!

Vill börja med att skriva STORT GRATTIS till våra vänner Frida och Tobbe som fick en underbart söt dotter den 18e augusti. Har fortfarande inte fått träffat den lilla eftersom vi varit sjuka hela familjen. Hon ser helt underbar ut!!
Lilla Wilja <3  Längtar så tills jag får träffa dig!!! Känns ju helt sjukt att man inte gjort det ännu :(  Men nu i veckan så måste det ju bli!! MÅSTE!!! :) Så himla fin....





Ses i veckan lilla tjejen.. Välkommen till världen :) <3





Har inte så mycke mer att skriva. Håller ju på att skola in Bella på dagis och självklart blev hon ju sjuk redan efter första veckan. (Samma dag vi skulle träffa Wilja). Sen blev jag smittad och tills sist Niklas också..
Vet inte vart min kamera blivit av. Så får ta kort på Izabella från min mobil och sedan ladda upp dom via facebook så att man får dom till datan (vet ej var kabeln till telefonen är).

Imorgon blir det iaf inskolning. Mån-ons. Så sen börjar jag jobba helt igen på tordagen. Känns helt sjukt! Men ändå skönt!

Nä nu blev jag så trött så ögonen går i kors så jag skriver kanske mer imorgon..

Puss o kram




Bilder

Lite bilder från när vi va hos Cia och Tindra i onsdags.

3 söta tjejer som va lite smått energiska denna dag :)








Goa unge!!!


Kvällen då när vi cyklade med Johan, Jonna och Alvin.








Igår va vi bara hemma och grejade hela dagen. Sen kom Gith och Tommy förbi en sväng och när dom åkte så åkte vi ner till hällebäck.



Klätterapa :)












Hotade Niklas lit haha, mogna vi e.


Älskar denna bild!! Den ska förstoras och hängas över soffan!








Hon e så go nu när hon knallar i väg själv <3


Fredag

I tisdags kväll så kom Ronnie och Alvin hit för Ronnie hjälpte Niklas med yttertrappen, så passade jag Alvin. För att sysselsätta dom lite så fick dom åka lite gräsklippar haha.





Käka lite bär :)









I onsdags va vi inne hos Cia och Tindra. Då va även Cias farmor, kusin Mikaela, Tilda och Karin där. Sen kom Frida också. Cia bjöd på pizza och sen va de fullt ös hela dagen haha.. Vi va helt slut där sen på eftermiddagen.
Tog bilder från den dagen men hade tydligen inte i minneskortet och hittar inte sladden ntill kameran så tyvärr inga bilder därifrån.

Sen när vi åkte hem så ringde Jonna och frågade om jag och Bella ville med och cykla. Jag sa de till henne för ett tag sedan att undra om jag vågar cykla med Bella bak på eftersom att jag är så ostabil på cykel haha. Men det gick allt bra ;) Vi cyklade ner till några får så Alvin och Bella fick klappa och mata dom.
Tyvärr samma där med kameran.

Igår (torsdag) så åkte jag och Jonna en sväng till Ikea.
Köpte en skohylla, två stora kuddar, några söta kartonger till att ha Bellas gamla kläder i, två vita söta krukor och blommor och lite smågrejer. 





Gästrummet.


Sovrummet. Beställde nytt överkast från Ellos för ett tag sedan, så de kom igår :)


Niklas byggde en sandlåda till Bella här om dagen så den fick invigas idag :)



Izabella sprang runt och jagade Gucci nyss. De finns nog ingen snällare katt än honom. Han låter henne göra precis vad hon vill.





Var förresten på inskolningssamtal idag på dagis. Gick hur bra som helst. Bella brydde sig inte om mig och Niklas för fem öre haha. Så tror de kommer att funka toppen :)

Skulle egentligen åkt in till Cia och familjen idag men Tindra var inte riktigt bra så hoppas du snart blir bättre lilla going!! Så hoppas jag vi kan ses imorgon istället!! <3

Ögonläkaren plus massa bilder

Idag va vi med Bella hos ögonläkaren och jag är så himla glad!! Läkaren sa att översyntheten redan va mycke bättre!! :) Och då har Izabella knappt användt sina glasögon någonting eftersom dom gick sönder båda paren hon hade plus att hon sedan inte velat använda dom. Tänk då om man lyckas få hehne att använda dom nu.. Då borde ju hennes syn och skelning snart vara bra :)

Två bilder på mina 2 älsklingar <3





Lite bilder från i lördags när vi va hos Ronnie och Jonna..



















Saker jag köpt sen jag skrev sist typ..


En söt liten prydnadsbok


En enkel plånbok


Skinnbyxor/leggins  och enkel kofta


Älskar dom här klänningarna. Passade på att beställa dom samtidigt som jag beställde till Niklas.
(från Nelly)


Några fräcka krokar


Dessa köpte jag på Blomsterlandet igår


Detta hjul köpte Niklas till mig för han visste att jag ville ha ett, så gullig han e :)


Vet inte om jag visade mitt fönster


Köpte ett par till mig och ett par till Bella i Smögen, haha visst e Bellas söta!! :)



Lite nytt till dagis (herregud de e inte långt kvar nu, inskolning nästa vecka)


Detta fick hon av sin mormor :)


Köpte en liten sparbössa på Mio förut :) Jätte söt, bara 59:-


Jag va och gjorde en synundersökning förra veckan och det visade sig att jag hade ett litet brytningsfel. Har haft så himla mycke huvudvärk och illamående därför tänkte jag att jag får gå och kolla. Så de va ju tur de. Känner att jag behöver dom speciellt när jag kör bil och läser.. Så fick ta med mig 3 par hem. Han på synsam, mamma och Niklas tyckte en av dom svarta men Frida och Cia tyckte silvriga.. Hmmmmmm

Mitt lilla troll så söt hon e :)



Gjorde naglar hos en kollega förrförra veckan




Avslutar med en söt bild på mina goa tjejer <3




Hoppas min jäkla huvudvärk försvinner snart.. Va ju typ 1 timma sedan jag tog alvedonen..

Bye byee



3 veckor senare... :)

Å hej å hå ja.. Nu va de 3 veckor sedan jag skrev sist.
Har varit iväg på en hel del under dessa veckor.
Har firat fyra födelsedagar, Kaylies, Camillas, Alvins och Sofies. Kan lova att jag hade många och stora paket här hemma haha :)  
Så ja va har vi gjort mer? (Niklas har ju haft semester i två veckor).
Vi va på fjorden en sväng med barnen och vännerna. Vi festade en dag på fjorden. Vi har varit i upphärad hos Johan, Susanna och Noelle. Vi har varit ute med Tobbe och Fridas båt och åkte då även ring, faasen va skoj!! Vi har varit uppe hos Cia, Isac och Tindris nya radhus som är hur fint som helst!! Vi har varit ute och badat en del. Vi har grejat här hemma, Niklas och Ronnie har gjort en mur utanför det ena garaget och håller just nu på med en ny yttertrapp. Varit i Smögen med Tobbe och Frida. Vi va hos Ronnie och Jonna i lördags och skulle egentligen på Diggilo men kom inte dit utan drog in till stan och gick till mortens. Igår va Katti, Andreas och lilla Thea här. Idag åkte jag, Jonna och barnen till blomsterlandet, handlade, köpte med pizza och åkte hem till dom.

"Lite" bilder..... :)



Den här båten fick Bella av Tindra :)




Vi tog en glass utanför blomsterlandet förut idag..





Har lite bilder från festen i lördags och lite bilder på vad jag inhandlat det sista. Men dom bilderna lägger jag upp i morgon för Niklas vill att vi ska kolla på film nu!! :)

Natti natti!!! :)


RSS 2.0