Fest och Bellas första docka :)

Vilken underbar helg!
På fredag kväll när niklas kom hem så hade han köpt med sig en sån där liten dvd som man kan ha i bilen.
Izabella är ju helt omöljig när det kommer till att åka bil. Hon HATAR ju att sitta still så hon sitter ju bara och skriker.
Så det ska bli såå spännande sen om det kommer att fungera men det tror jag nog :)

I lördags på dan så tog jag mig en tur in till torp. Fick köpt mig ett par svarta lite högre shorts, en kjol till Bella och sen köpte vin till både igår kväll och tills på onsdag. (Då ska vi till gbg och fira Jennifer, ska bli såå kul!! Alltid roligt att åka från Uddevalla också!) Så ojoj de blir mycke partaj haha :) Weeiiii ...

Hade en jätte kul kväll hos my sweet cousin igår. Hon hade inflyttningsfest. Gud vilken fin lägenhet!! Så himla fint inredd också!! Jätte charmig va den! Vid 23 tog vi en taxi ner till mortens. Först va de lite trögt men sen kom de massa folk så då blev de lite mer drag. Men vid typ 1.30 tiden så tog jag och Susanna en taxi hem. Jag glömde självklart kameran så har inga bilder. :(

Just de, när jag va på Torp i lördags så köpte jag även Izabellas allra första docka!! Och sulky.
Kunde inte bestämma om jag skulle ta den mörka eller ljusa Skrållan men körde Ole, dole doff haha och de blev den ljusa.
Kändes ju jätte stort och va helt extas över att hon skulle få den när jag kom hem.
Hon hatade dockan!! Hahaha.. Vagnen älskade hon men Skrållan tog hon bara i håret och kastade i väg. Hon va inte alls intressant. Men men de kanske kommer lite senare hahaha..

Här är dvdn som förhoppningsvis ska göra min unge lugn :D


Ja ungefär så här gick de till när hon fick Dockan och vagnen.






Ni ser ju redan där hur Skrållans hår ser ut :(   hahaha


Hon skulle inte sitta i vagnen


Kolla bara mördarblicken typ hahaha


Men hon blev ju super glad för Sulkyn iaf :D


Torp

Idag tog jag och Bella oss en sväng till Torp. Behövde kolla lite morsdagpresenter å sådär, så de fick vi köpt :)
Skulle egntligen träffat Cia och Tindris idag men Bella spydde igår så vi bestämde oss för att vara på den säkra sidan. Men jag tror de e för att hon druckit så mycke välling dom sista dagarna. Hon vill inte ha någon mat. Antagligen för att hon har ont i tänderna. Hon hade även feber igår kväll så ja. Men idag fick jag i henne lite lasagne så då blev jag glad haha :)

Köpte några jätte söta muggar förut! :)





Köpte även en ny blomma till sovrummet, tänk att en liten blomma kan göra så gott! :)





Provade att hänga Izabellas dopklänning i fönstret, vet inte va jag tycker men den e ju så himla fin!
En utav mammas bästa vänner sydde den utav mammas bröllopsklänning!


Izabella ville rida på gunghästen :)






Köpte en trumma till henne förut, den va rolig o banka glasögonen i ja


Va mycke folk som kom fram och berömde Bella och pratade med henne idag. Heeelt sjukt många alltså. Dom började prata med oss som om dom kände oss :) Dom tyckte att hon var så himla fin och så söt i sina glasögon. Att hon såg ut som en docka! Så de va ju roligt! :) haha..

Nä nu väntar vi på att Niklas ska komma hem så ska vi väl göra iordning lite mat och bara slappa. Eller a, Niklas ska väl greja men jag o Bella ska slappa framför tvn :)

Måndag

Åå min lilla docka, hon springer runt och säger AKTA hela tiden haha. Och igår började hon även säga TITTA DÄR. Haha så himla gulligt!!! Hon har två tänder där uppe som nästan är helt framme nu också :)

Ja så vad har mer hänt på sistonne då.. I onsdags förra veckan så åkte jag och Bella till svärmor och Camilla. Va jätte mysigt fram tills att mamma ringde och sa att min morbror hade ramlat ihop på färjan. (Min morbror och min morfar skulle alltså komma från tyskland och hälsa på oss). Så han fick ligga på sjukhus i helsingborg en dag, men det var ingen fara med honom så mamma åkte ner och hämtade honom. Så min morfar var hos oss i torsdgas och på fredagen åkte jag och Bella in till mamma för att även träffa min morbror. Gick en sväng till stan, tog en glass och shoppade lite. jo
I helgen jobbade jag och familjen var även här på lördagen och grillade.

Idag åkte vi in till Frida på morgonen, så passade hon Bella så jag kunde åka med Cia och Marie och träna.
Efter der drog vi ner till stan och shoppade lite till och satt och fikade på Lejas. Satt och njöt i solen som tittade fram då och då. Mysigt!!  

Tagen på thairestaurangen som vi var på med svärmor




Morbror och morfar <3
     

Håller på att göra en parkering hemma
  

Så Izabella fick stå och kolla på pappa i fönstret


Izabella idag :)


Den senaste shoppingen :)




Älskar denna skylten!!!


Dessa fick jag av mamma, så himla fina och sååå sanna!!!


Natti natti gott folk! :)


Oslo

Oj ojoj nu va de nästan en vecka sedan jag bloggade ju! Å ändå verkar alla läsare vara kvar plus några till faktiskt haha.

Var ju i Oslo och hälsade på min pappa och hans sambo Eva i helgen. Åkte i fredags och stannade tills på söndag. Var hur mysigt som helst. Pappa lagade mat till oss på fredag kväll och sen tog vi det bara lugnt och satt och tjatade. På lördagen tog vi bussen ner till centrum. Det va tivoli och marknad och grejer. På kvällen gjorde pappa mat igen och sen bara vi låg och mös. Det va verkligen en hur lyckad helg som helst och ungarna va hur goa och snälla som helst! :)

I bilen på väg mot Oslo :)
  

Fredag kväll




På väg mot bussen för att åka ner till centrum




Första bussturen för ungarna :)






Den jäkeln försökte skrämma oss


Stolt farfar :)






Köpte en sån där heliumballong till Bella men den gjorde vi sönder när vi hade tråkigt
i bilen på väg hem haha






När vi va hemma igen så fick barnen bada :)





Kaylie ville mysa lite med faster <3



Detta fick Bella utav Morfar och Eva från Thailand. Hon fick även en hund som
sjunger o dansar och en blinkade studsboll :)





Niklas har ju sovit borta mån-tors förra veckan och samma denna veckan. Men har haft någon som sovit hos oss varje dag och det blir samma denna veckan. :)

Farmor Gith sov hos oss i Onsdags så här kommer två bilder ifrån den kvällen.

Izabella skulle dricka och plaska med händerna i farmor glas, gud va vi skrattade!!


Farmor körde runt henne i lära-gå vagnen.


Igår (måndag) var vi inne hos Cia och Tindra. Vi gick en sväng till lekplatsen med barnen och sen tog vi det bara lugnt hemma.







En bild från förra veckan när Niklas kommit hem igen.


Min lilla skitunge <3<3<3





Nä nu blir det bad för lilla grisen :)

Dålig uppdatering ja..

Oj va dålig jag är på att uppdatera just nu! Men har kännt mig väldigt kraft och orkeslös ett tag nu. Mycke beror väl på pollenallergin och så har jag den där trevliga veckan som vi tjejer har en gång i månaden.

I måndags kom iaf Cia, Tindris och Frida hem till oss. Eller a, jag och Bella mötte dom på Maxi så handlade vi mat och lite gott och sen åkte vi hem och åt på altanen. Hur mysigt som helst hade vi det!! Riktigt underbar kväll!

Nästa dag på morgonen så la vi oss och solade och åt jordgubbar :) Ungarna åt och kladdade med varsin isglass haha :)
Klockan 13 hade vi en tid hos ögonläkaren för Izabella. Men allt såg "bra" ut, men dom pratade nått på att Izabella nu har +4 på sina glasögon men egentligen behöver +6 men att vi ska vänta med att byta ut styrkan. Väntar på att hennes glasögon ska komma också för hennes gamla gick ju sönder.

Efter läkaren parkerade vi utanför Frida och gick bort till lekplatsen och mötte Cia, Tindra, Myra och Hampus.
Sen drog vi ner till stan och lunchade med Emma på kaktuz. På kvällen kom mamma hit och sov över och idag kommer svärmor hit :)



Hahaha :)   <3


Mina små nyvakna hjärtan :)


















Lite bilder på Bella från i helgen när vi satt på altanen och åt korv och glass :)



Hon skulle ha min glass också..






  

Nä nu ska vi gå ut i trädgården en sväng!! :)

God morgon :)

Go morron! Vilken underbar dag de ser ut att bli idag :)

Glömde ju skriva igår att vi skulle till de dagiset där Izabella ska börja. Så jag Bella, Jonna och Alvin va välkomna dit vid 15 igår. Alvin ska också börja där och det är så skoj att dom ska gå ihop. Alvin är så himla mån om Izabella också, igår när hon ramlade på dagiset så sprang han direkt fram och försökte hjälpa henne upp, sööötnos!!! Va Izabella verkade trivas där!! Hon sprang iväg med en gång och brydde sig inte alls om mig! Och va alla tyckte om henne. Haha både fröknar och allla, verkligen ALLA barn som va där gick fram till henne och skulle klappa på henne och tyckte att hon va så liten och söt. Tre stycken lite äldre killar ställde sig runt om henne och bara sod och tittade på henne och klappade henne på kinden. GOINGAR!!!
Så 16 augusti blir de inskolning. Perfekt eftersom jag tagit tjänstledigt till och med 1 september och inskolningen är 2 veckor. Kunde verkligen inte bli bättre!

På kvällen igår drog vi in till Cia, Isac och Tindra och så va Frida och Tobbe där. Vi har länge pratat på att vi ska åka till Highchapparal och Astrid Lindgrens värld. Men det blir nog att vi bara tar Highchapparal i år så att vi slipper få det så stressigt eftersom vi bara ska vara borta en helg. Så vi ska boka på Måndag. :)
Sen kollade vi bara på Bigbrother och satt och tjöta och vid 23 vaknade Izabella så då åkte vi hemåt.

Idag blir det lugnt här hemma på dagen. Ut en sväng i trädgården sen med Bellizen. Och sen kl 16 börjar jag jobba. Men jag jobbar med Frida inne på huset så de blir skoj!! :)

Självklart glömde jag kameran igår igen när vi åkte in till vännerna på kvällen men fick tagit några bilder på Bella efter dagiset.

Hon är ju så söt i sina nya skor :)
     





Dessa är Tindras gamla så dom fick Izabella av Tindra igår! Hur söta som helst!! :)



Bella fick mer kläder men dom glömde vi när Bella vakna och vi fick snabba oss.

Ha en toppen dag allihop!! :)

Fredag!!!

God morning :)

Först vill jag börja med att säga GRATTIS till söta lilla Wilma som blir 1 år idag!!!!
HIPP HIPP HURRA stora tjejen nu!!

Här va du inte allt för stor :)
     
Hoppas du får en toppen dag!! :)


Yesterday..
Igår va vi ju på överby en sväng. Eller först va vi hemma hos Frida vid 10 tiden, sen kikade hennes mamma Pia förbi med mackor så då käkade vi frukost innan vi stack.
Blev att vi köpte en del. Och de viktigaste vi hittade skor till Bella :) De va inte lätt eftersom hon har rätt små fötter och behöver hård sula men fanns typ bara massa med mjuk sula.
Efter överby åkte vi och käkade på Max, sen körde vi hem Frida och åkte till mormor så hon fick gå med oss till stan (eurosko) för de hade dom inte på Överby och jag ville ha ett par Kavat till Bella.
Sen fick jag äntligen min allergispruta!! Överlycklig!! :) Hoppas nu bara den hjälper. För som doktorn sa så äter jag redan dom starkaste och bästa tabletterna.

Izabella igår, haha sicka miner :)
  



  

Fridas fina mage!! Fick en chock när jag såg henne "naken" igår :)





Undra vem som ligger där inne??! :)

Provade en så söt hatt på Bella igår :)


Detta va iaf det jag köpte igår :)



Nu ska vi käka lite frulle ;)

Fika på stan..

Hej hej..
Idag så åkte jag och Bella in till mitt jobb och hälsade på en sväng och så behövde jag fixa lite grejer där.
Sen åkte vi in till stan och mötte upp Katti och Thea. Först hälsade vi snabbt på hennes mormor och morfar, sen gick vi en sväng i stan och handlade lite sött till töserna :)
Efter de gick vi till Lejas och fikade så kom Frida ner sen också :)



















Detta köpte jag till Bella förut :)


Va ju tvungen att prova den rosa rosetten till hennes rosa söta pyjamas :)

     

Uttråkad i bilen på väg in till stan... haha





Blev ju lite nya inköp i förra veckan så så här ser de ut i vardagsrummet just nu.





Blev en del bilder ja.. :)

Imorgon ska jag, Frida och Izabella åka en sväng till Överby och kolla skor till Bella :)

Natti natti allihop!! :o) 


Tisdag

Oj nu va de ett tag sen jag skrev sist. Hela helgen va ju fullspäckad.
Fredag-Utgång  Lördag-Kalas för Frida och mig  Söndag-Kalas för Wilma
Vårat kalas va jätte mysigt även fast man va lite seg haha, men vi tog de ju bara lugnt och tjatade ändå :)
På söndag var vi hos lilla Wilma. Eller aa lilla och lilla, redan 1 år om 3 dagar. Sjukt va fort tiden går! Emma hade iaf bakat jätte gott och Wilma va så söt när hon kröp runt hehe.

Igår så va jag hos barnmorskan och tog ut min spiral (nej, det är inte för att vi ska försöka igen, det är de lite för tidigt för). Men jag har haft ont utav den. Sen hoppades jag på att jag skulle få min allergispruta men de blev inte så. Jag behöver den verkligen!! Hoppas bara att den kommer att hjälpa. För det är extrem just nu. Vaknar ju till o med på nätterna för att det kliar i hals, näsa och ögon. Och humöret är inte heller på topp! Nä usch va jag klagar nu men man måste väl få ha sånna dagar också. ;)

Har inte fått tagit några bilder alls pga att minnet har varit fullt på kameran men nu har jag fått över alla kort på ett minne så nu jäklar..

Nä nu ska jag gå och göra lite mat till Bella. Haha hon försökte förresten få på sig skorna själv igår och jag lyckades få med de på film. :) Sötnöt <3

RSS 2.0