Wiljas dop 11-11-26

Var ju på dop för lilla Wilja i lördags. Ett sånt fint och lyckat dop!!
Wilja va hur snäll och lugn som helst! Alla barnen var lugna och snälla och Tindra fick vara en liten hjälpreda till prästen :)
Så nu är vi stolta faddrar till den lilla knodden <3
























































Hemmet..

Tänkte lägga ut lite bilder som jag tog för ett tag sedan men först måste jag ju bara lägga ut Izabellas dagisfoton!! :)






Ååå jag är så himla nöjd med hennes första dagisfoton!! Och tänk att hon kunde skratta så fint även att hon antagligen hade feber där (hon hade det när jag hämtade henne den dagen). Min gullunge!!! <3<3<3


Lite av vår hall och vardagsrummet  :)





Så här blev vardagsrummet när vi fick satt upp alla stora foton och ramarna.
Så himla nöjd är jag!!! :)





















Avslutar med lite bilder på min fina tjej :)









Nä, upp och jobba tidigt imorgon så nu får de bli sängen :)
Natti natti!!!


Igår..

Igår så började vi dagen med att åka till ögon med Izabella. Dom gjorde inga undersökningar så utan bara kollade lite på hennes ögon (fast bara med glasögonen på?) Kan ju säga att jag inte blev ett dugg klokare efter besöket och tyckte inte alls att den här "sköterskan"? hade något direkt positivt att säga om Izabellas ögon och hennes skelning. Sist vi var där så sa ju ögonläkaren att hennes översynthet hade blivit mycke bättre och blabla och hon igår sa att det inte alls hade blivit SÅ mycke bättre och att skelningar aldrig försvinner och blibla. Kände mig lite förrvirrad faktiskt. Men men.. Känner att jag kan inte göra så mycket mer än att se så att hon har dom på sig! Och det har hon ju för hon har verkligen accepterat dom nu!! Mammas duktiga tjej!! :) Så jag känner att detta här är inget problem! Inte ännu iaf..

Hon hittade mitt stora vattenglas under bordet på morgonen som jag glömt ta bort. Så så här hittade jag henne :)


Sen efter ögonkontrollen så åkte vi till Sara och Kaylie :)
Shit va Kaylie blivit en stor tjej nu!! Hon har inte alls kvar det där bebishullet och så går hon ju!! :)
Så himla söt e hon fasters lilla gummsa <3
Hade iaf jätte mysigt hos dom! Sara blöd på mat och sen senare kom även mamma till oss. Vi satt och asgarva åt Barnen för dom lekte och hade sig med ballonger. :)











Izabella både pussade och kramade sin goa kusin igår <3





IDAG så åkte vi in och träffade Frida och Wilja. Men vi kunde bara träffas ute för att Izabella har snorat väldigt mycke idag.
Vi började iaf med lite lunch på rådhuset, sen gick vi och matade fåglarna på hasselbacken och efter det tog vi oss en promenad upp till arbetskamraten vi stöpte ljus hos och sen gick vi till en lekplats.  :)





Katti och Thea svängde in och bara sa hej :)


















Nu har jag och Bella lekt, haft sångstund haha och varit nere i tvättstugan och grejat. Så nu blir de lite städ och laga lite mat innan Nicke kommer hem! :)

Måste lägga ut lite bilder på hur jag gjort om här i hemmet senare om jag orkar o har tid..  :)

Bilder från helgen & ljusstöpning :)

Från lördag till söndag hade vi Tindrisen här. På lördagen så började vi med att leka inne och sen gick jag och Niklas ut med barnen en sväng. Dom fick åka släp på gräsklipparen och de va tydligen väldigt roligt :) Efter de så fick godingarna bada tillsammans och efter de va de bara lugnt med mys, chips och godis framför tvn. 
 Frida, Tobbe och lilla Wilja skulle komma hit och mysa med oss var det bestämt men även Sofie, Christoffer och Lexus kikade ut. :) Vi hade en jätte kul kväll. Skrattade åt Tindra och hennes roliga kommentarer och min lilla Bella som bara mölade chips. Sen när barnen gått och lagt sig så tittade vi på gamla videos som vi filmat från några fyllor och hemmagjorda skräckfilmer hahaha.




























Denna fick Niklas av Bella i farsdagpresent :)




Idag, Ljusstöpning med arbetskamraterna. En så himla mysig tradition vi har!!

     

     

Nu är jag meeega trött.. Natti natti!!!


ullared

Åå va skönt.. Idag är vi bara hemma och inte gör någonting.. Ligger bara i soffan och tror faktiskt att jag kommer att somna ganska snart. Gott!! Har varit mycke extra jobb nu på sistone och i tisdags va vi på ullared jag Cia och Marie. :)
Blev en del shopping.. Mest julklappar till Izabella!! Hade tänkt sätta en gräns på ca 4000:- men kom upp i nästan 5000:-
Men är nöjd med mina köp :) Köpte lite till hemmet också som jag ställt fram. Visar de imorgon eller nått.

Sov över hos mamma från måndag-tisdag eftersom att hon ändå skulle ha Izabella när vi åkte. På kvällen åt vi zuchi och satt uppe till ca 23 och tjötade, var jätte mysigt!!



Så här ser de ut i gästrummer just nu typ :)





Denna fick Izabella direkt, hon gillar ju handige many, musses klubbhus och alla dom gulliga programmen på disney junior :)



Beställde ju massa bilder och köpte massa stora ramar på Ikea och nu har vi satt upp dom allihop. Jag är såå himla nöjd!! Visar bara den ena väggen  över soffan idag.






Min lilla tjej lekat med Gucci :)



Och idag på kvällen satt hon och löste korsord :)



Imorgon ska vi passa våran älskade guddotter eftersom att Cia och Isac firar 7 år!! :)
Frida, Tobbe och Wilja kikar också ut imorgon så ska vi käka pizza och bara ta hand om barnen och mysa som vanligt haha :)
Nä nu e jag så trött så ögonen rullar nästan på mig!!
Natti naiit

Öppnaförskolan, jobbet och Ikea :)

Idag åkte jag och Izabella in till öppnaförskolan i herrestad och mötte där upp Katti och Thea. Har ju aldrig varit där innan. Det va skoj även att vi kom på lite fel dag. Va ju egentligen 0-1 år så Bella var ju lite äldre än dom andra barnen. Men hon lekte så bra ändå :)









Efteråt så åkte vi förbi en sväng på jobbet när vi ändå var i närheten. Har ju lovat mina tanter och gubbar de så länge nu att vi ska kika förbi och dom sken som solar när dom fick se Bella :)



     



Efter jobbet så va Izabella helt slut så hon somnade gott i bilen. På eftermiddagen kom Gith hit och passade Bella medans vi åkte till IKEA.
Köpte bord, stolar,pallar och en lampa till Bellas lekrum. Sen köpte vi 3 jätte stora ramar och 2 lite mindre, trådbackar, 2 stora kuddar och lite annat smått.   

Detta va lite av de vi köpte..
  


Gjorde om lite i Izabellas lekrum när vi kom hem så så här ser de ut nu.. :)



Blev så himla mysigt ljus från lampan








Oj va mycke klockan blev.. Ska upp och jobba tidigt imorgon och sen blir de in till våra kära vänner på kvällen!! :)

Natti natti <3

Handlat lite..

Har ju inte visat nått utav de jag köpt på sistone..

En svart dress. Har ju en i rosa och en i aprikos så kände att det kunde vara bra
med något lite mer diskret nu :)


En väst. Frida hade köpt denna fast i en annan färg och jag blev helt kär i den!


Skor till Bella


Så köpte Niklas den här apan till henne. Den blir helt hysterisk när man tar bananen ifrån den.


Är jätte nöjd med denna pälskrage! Jag trivs ju inte i halsduk och denna krage värmer faktiskt ganska bra!
Så det får nog bli en till i en annan färg.


JACKOR.... Betällde hem 3 stycken..

1.


2.


3.


Tror att jag kommer att behålla nummer 3. Skulle vilja ha nummer 1 också men den va för stor och dom har inte den storlken jag skulle vilja ha. Men får dom in den så beställer jag nog den också. 

Så här ser nummer 3 ut på mig.. (Älskar verkligen den stora luvan och den fina pälsen!!)

     



Igår va vi iväg på samverkansdag med jobbet. Var på rådhuset hela dagen. Även fast man va as trött efteråt utav att bara suttit hela dagen va de faktiskt ändå riktigt kul. Vi fick oss många goa skratt. Har verkligen världens bästa arbetskamrater!!


Har inte köpt mig något till hemmet på länge.. Men vi ska ju till ullared nästa vecka så då kanske man hittar något där. Längtar!! :) Men skulle vilja ha en stor ängel. Som skulle stå framför ena spegeln i hallen. Vet att jag såg en i trollhättan men vet inte om den va tilllräckligt stor. Får undersökas... :)

Idag blir de jobb. 16-22. Så nu ska jag leka lite med min docka och sen göra mig iordning.



En trött Bella i morses haha :)

RSS 2.0