jobb..jobb..jobb

FREDAG

I fredags tog vi det bara lugnt. När Niklas kom hem åkte vi ner till Rotan och handlade lite och sen hyrde vi en film på macken. Gjorde irodning lite pitabröd med köttfärs och grönsaker och satte på filmen när Bella hade somnat.







LÖRDAG
Jobbade jag från 7.00 - 14.30 sen ringde min chef och frågade om jag kunde tänka mig att även jobba kvällen 16-22 så det gjorde jag. Så på lördagen var jag på jobbet hela dagen.

SÖNDAG
Jobbade jag 7.00- 14.30, sen åkte jag hem och gjorde mig iordning och sen åkte vi till svärmor. Vi beställde kinamat och drack lite vin. De va nått skumt med de där vinet för efter ca 2 glas var så var vi helt yra i huvudet så vi struntade i att dricka mer haha. Jag och svärmor skulle egntligen gå ner till fallens för att kolla på fyverkerierna men jag somnade i soffan haha..

Izabella stoppade tvätt i maskin, så hima söt va hon!! :)


Sen tog hon tag i majas rumpa hela tiden och höll sig fast så sprang dom runt som galningar :)



Mys med farmor i soffan <3







Underbara maja <3



MÅNDAG

Hade satt väckarklockan tidigt eftersom vi sov över hos svärmor och Tommy och både jag och Niklas skulle jobba. Så vi lämnade av Izabella hos mamma vid 6.40 och sedan åkte vi till jobbet. Så jag jobbade från 7.30-14.00 och sen krisade det sig på kvällen så jobbade även då 16-22. Känns typ som jag bott på jobbet dom sista dagarna haha. :)

TISDAG

Åkte ju hem till mamma efter jobbet på måndagen eftersom att Izabella va där så sov vi över. Så idag har vi varit med mamma/mormor hela dagen. Gick en sväng till stan och matade fåglarna i hasselbacken. :)







Izabella fick bröd för att mata fåglarna men hon åt det själv goa unge, DÅ äter hon bannemej.. :)
(det va färskt chiabatta så ni inte tror hon fick "gammalt" bröd haha)


Tis, ons, tors

Niklas kalas

I tisdags fyllde ju Niklas 25, så vi bjöd hem familjen på lite mat och efterrätt :)
Blev ett jätte lyckat litet kalas. Man borde samla hela familjen så oftare!



Detta kortet togs när alla hade ätit upp typ, och jag trodde att de kanske var för lite :)


Hade även cheescake som vanligt haha


























ONSDAG

I onsdags åkte jag och Bella in till Camilla för att kolla på lägenheten som dom hyr :) Den va jätte mysig!!
Så vi drack kaffe och satt och tjötade, sen tog vi en promenad och sen satte vi oss på en lekplats i närheten av där dom bor.















TORSDAG
Igår hade vi pratat på att åka ut och bada om de va fint men de va de ju inte.. Så då tog vi oss en tur till Nordens ark.
Ärligt talat så va de inte mycke att se. Känns som att man mest gick i upp- och nedförsbackar haha. Men de va iaf roligt att hitta på nått med sina vänner!! Och Tindra fick rida. Duktig tjej och hon va så himla söt på hästen!! :)





















På kvällen kom Johan, Susanna och Noelle hit. Dom hade varit och fiskat i lysekil och frågade om dom fick kika förbi efter de. Klockan blev såpass mycke så dom sov över här och åkte tidigt i morses för Susanna skulle ju jobba.
Izabella och Noelle lekte som bara den igår. Va stora dom blivit våra tjejer!!









Idag blir det väl bara lugnt. Eller a får väl se om man kanske hittar på nått nu på dan men ikväll blir de lugnt. Niklas har börjat mycke tidigare den här veckan plus att han jobbat en del över plus att han grejat här hemma. Så förstår att han känner för att bara vara hemma och slappa faktiskt :) De e inte ofta han säger att han vill ligga och ta de lugnt haha..

Hoppas alla ni får en bra helg!! Själv blir de jobb och kanske en sväng till svärmor o familjen imorgon.. :)

Puss o kram 

Niklas <3

Ett jätte stort grattis till min älskling på 25 års dagen!!!



  

Världens bästa pappa och sambo!!! <3
Vi älskar dig!!! <3<3<3

Måndag

Imorgon fyller min babe 25 år, shit så gammal, haha nä då.. Så då kommer iaf familj och lite släkt hit.
Så jag har lite att göra innan i morgon.

Så vad står på listan idag då?  :)

* Åka och handla
* Hämta ut paket?
* Slå in paket
* Baka bullar
* Göra cheescake
* Måla färdigt spegeln och sängbordet
* Städa
* Kycklingsallad (men tror jag gör den imorgon, städa gör jag nog också imorgon haha)
* Färga håret kanske..

Åå jag vet inte vart jag ska börja.. Eller a måste ju handla först men så tänkte jag att jag skulle vänta tills paketet kommer till okq8 (om de nu kommer idag) så behöver jag inte åka iväg två ggr.. Tiden har bara runnit iväg idag ju men ska iaf lägga Bella nu och gå ut och fortsätta måla lite så får jag åka sen när hon vaknar.. Svärmor ringde precis också och frågade om jag ville ha hjälp så kunde hon isf ta Bella medans jag handlar å sådär.. :)

Hmm ja vi får väl se vad som hinns med idag.. Ska iaf bli skoj imorgon.. För vännerna blir de fest, fast vet inte när ännu.. :)

Här hittade jag min lilla docka idag ja.. UNGE!!!




Helgen

Fredag

I fredags när Niklas kom hem från jobbet, så åkte vi in till mamma och hämtade Izabella. Efter det drog vi till Frida och Tobbe som även hade Tindris där. Så jag och Frida åkte iväg och köpte thaimat och sen försökte vi nästan hela kvällen att få ungarna till att somna.. Till slut gick de.. Kl 23 typ hahaha.. Men va en mysigt lugnt kväll iaf!!









LÖRDAG

Usch denna dag va inte rolig. Har i ca 2 veckor misstänkt att jag har en systa på livmoderna eller nått för har haft ont då och då och har bara tryckt och varit allmänt otrevligt. I lördags morses så fick jag så ont i magen så jag bara låg och skrev typ. Svettades, frös, blev helt vit och var på väg att svimma. Kändes nästan som förvärkar! Niklas ville ringa ambulans men jag sa att han skulle ringa min mamma. Jag tänkte att, ahh de går la snart över. Men mamma, envis som hon e, kom ut och hämtade mig så åkte vi till akuten. Dom gjorde ett ultraljud på mig och såg då att jag hade vatten i eller bakom livmoderna eller va läkaren nu sa. Iaf så va de antagligen att jag hade haft en systa som sprack där på morgonen. Läkaren sa bara att jag skulle vila och ta de lite lugnt så skulle jag åka in dirket om jag fick sånna smärtor igen och annars skulle jag få komma tillbaka om ca 10 dagar för en ny kontroll.

PISSSSE!!!






SÖNDAG

Idag började vi dagen med att jag och Bella hämtade upp Jonna och Alvin och åkte en sväng till Plantagen. Behövde köpa lite blommor till balkonglådorna. Stannade inte så länge för barnen blev trötta och jag fick ont i magen. Förstod va läkaren menade med att ta de lugnt. De räckte att jag gick i ganska rask takt när jag skulle hämta en kundvagn lite längre bort så började det hugga och krampa. Jaja men de lär la vara lite känsligt i några dagar.
Efter det tog jag de bara lugnt en stund hemma. Sen planterade jag och sen vid 16 tiden åkte vi på kalas till Niklas pappa.
Va jätte bra och soligt väder och va mysigt att träffa alla!! Vi lade ihop och köpte en klocka till honom. Camilla och Tony valde ut den och den blev hur bra som helst till honom! :)





Farfar och Bellizen


Bellas gammelfarmor och farbröder






Tony skulle tydligen lära Bella att dunka plåt? hahaha




Bellas snygga faster och hennes Tony ;)


Ni är så goa med lillskiten <3




På kvällen när vi kom hem så lekte vi med Izabella i trädgården, sen nattade vi henne och gick ut och grejade.
Niklas tvättade grävmaskinen och jag målade mitt fönster som jag fick av svärmor för några månade sen. Slipade de och målade de vitt. Va grönt från början. Sen målade jag även ett sängbord som va i ek till vitt istället. :))







Ååå de kommer bli så himla fint sen när de kommer upp på väggen!!











Köpte även en ny kruka och en jätte orkidé



Tror förresten jag glömde att skriva en sak. I måndags så ringde jag till BVC eftersom Izabella äter så himla dåligt just nu. Hon drack ju knappt välling i några dagar. Sköterskan fixade iaf en tid till oss bara någon timma senare.
Hon trodde garanterat att det beror på tänderna att hon inte äter. Dom exploderar ju verkligen i munnen på henne nu så de kan ju säkert stämma till viss del. Iaf så vägde vi och mätte henne, och hon hade bannemej gått upp mer nu än vad hon gjorde dom andra gångerna även fast hon knappt äter nått. Då blev jag iaf mycke gladare och lugnare. Hade fan haft mardrömmar att hon hade gått ner i vikt när vi kom till bvc.

Min lilla lilla docka  <3





Tänk så liten hon va.. Kolla bara min hand e ju nästan störra än henne ju!!




Går inte att förklara hur mycke jag älskar dig snuttan!!! Tror inte de finns någon förälder som kan för sina barn.. Den kärleken är obeskrivlig!! <3

Fredag

Jag skulle ju visa vad jag köpte på forher igår :)

     

Bella fick en pool av mormor :)



Köpte en liten blomma till Bellas rum här om dagen



En till bild på köket i dagsljus



Jag beställde ju hem rosa knytbandslängder. Hade egentligen tänkt haft dom i gästrummet. Men provade att sätta upp dom i vardagsrummet. Tycker de blev väldigt färgglatt å fint. Men köpte ju bara till ett fönster så måste beställa ett par till om jag nu ska ha dom där.






Tis, ons & tors

TISDAG
I tisdags så åkte jag och Bella och hämtade upp en gammal barndomsvän till mig, Anna. Tog oss en tur först till vänersborg (syncentralen) eftersom att båda Izabellas glasögon är sönder. Efter de tog vi oss en tur till överby. Va jätte kul att träffa henne för det va väldigt länge sen vi gjorde. :)









På kvällen kom Katti, Andreas och Thea och hälsade på oss. :)









ONSDAG

I onsdags åkte jag och Bella in och mötte Frida, Sara och Kaylie och åkte till Bodele. Va inget direkt solväder men va gott att bara ligga och slappa och barnen lekte i sanden och plaskade i vattnet! :)











På kvällen åkte vi och badade i hällebäck med Cia, Isac, Tindra, Victor och Marie. Tog mitt första dopp i år :)
Blev nästan inga bilder för min kamera dog!!







TORSDAG

Idag fyllde underbara Sara år, GRATTIS gumman!!! :)  <3
Var på kalas hemma hos dom i sin nya lägenhet. Riktigt fin, mysig, stor och öppen lägenhet!!! :)
Sara hade bakat en så himla god tårta!! Det första söta jag ätit på ett tag men de va värt de för den va riktigt smarrig :)
Glömde självklart kameran så inga bilder ifrån kalaset. :(



Innan vi åkte till Sara så gick jag, Bella och mamma en sväng på stan. Va hos optikern och provade nya glasögon till Izabella.
Sen skulle vi egentligen bara åkt upp till Claes Olsson för att kolla på en badgrej till Bella, men så gick vi in på Forher. Hittade några toppar men dom visar jag imorgon.
Fick även hem paketet jag beställt med alla gardiner och påslakanen. Har hållit på och grejat med gardinerna i köket. :)

Naturvita hissgardiner, rosa knytbandslängder och påslakan.




Köket innan



Nu..



Visar det andra imorgon.. :)

Natti natti gott folk :)


Blomsterlandet

Åkte en sväng till blomsterlandet igår innan jobbet.. Självklart åkte jag hem med lite nytt där ifrån.. Köpte nya saker till soffbordet.. Rosa och vita saker, kändes lite mer somrigt. (jag med mitt sommar, vinter, höst o vår haha). Sedan köpte jag lite nya saker till finbordet också. Bordstabletter och en jätte fin blomma. Också i rosa! :)

Innan


Nu




Innan


Efter




Igår så skrev Sara ett sms och frågade om vi skulle åka ut och bada med barnen idag. Så det är vad som händer idag om nu vädret blir bra!! Klockan är ju inte så mycke än så.. :)

Är lite nyfiken på vilka alla är som läser bloggen.. Hade tyckt det varit kul om ni skrev nått. Bara namn om de e så :)
Antar att ingen kommer att göra de men tänkte att de kunde ju vara värt ett försök iaf :)

Ha en toppen dag iaf!! ;)

Söndag

Åå idag är jag helt ensam hemma.. Niklas och Bella åkte iväg vid 8 tiden idag. Niklas skulle på crossvm och Izabella ska vara med farmor. Jag jobbar kvällen sen så därför håller jag mig hemma så jag kan passa på att städa, tvätta och greja..

I tordags var vi ju och spelade brännboll på landbadet, så jäkla skoj va de!! Slänger upp lite bilder därifrån ;)











Kolla Tindris på denna bild haha sååå söt!!!








Älskar den här bilden haha :)


En såå tokig bild på bella hahaha sötnöten!!




  



Jag gjorde om Izabellas bänk lite :)  från så här..



..till så här :) Tycker de blev jätte fint!!! :)

Fredag!!

Hejsan svejsan..

Idag ser de inte ut att bli lika fint väder.. Å vi som pratat på att spela brännboll :/ Jaja men vi får se hur de ser ut sen framåt eftermiddagen.

Igår åkte vi iaf in och mötte upp Sara, Kaylie och mamma på Bodele. Va ju inget jätte solväder men va mysigt att bara ligga där i sanden och lata sig, se på hur barnen lekte och plaskade i vattnet. Vi stannade tills de nästan precis började regna.
Sen åkte jag och Bellizen hem och bara mös och lekte. Hon gillar verkligen att leka kurragömma haha :)
Hon äter så himla dåligt nu mitt lilla hjärta. Ingenting alls typ. Hon dricker välling och sen äter hon nått mariekex eller lite rån ibland. Usch va kämpigt vi haft det med hennes mat.. Men jaja hon har ju följt sin kurva så e ska väl inte vara någon fara då.. Barn kan ju ha sånna perioder men Bellas har hållit i sig väldigt länge.. Men hon har ju grymt mycke energi så de är nog ingen fara :)

På tal om mat ja.. Jag köpte en kartong på Life. 5 dagars fasta, som jag kör just nu. Är inne på 4e dagen. Man dricker bara massa tee, juicer, vatten och buljong typ. Det är meningen att det ska rensa ut alla slaggprodukter. Hon i affären sa att det är inte meningen att man ska gå ner i vikt utav de fast man gör ju automatiskt de. Och jag har redan gått ner 3,1 kg för att vara exakt ;) Jag hade nog mycke skit i kroppen :( hahaha..



På bodele







Bella älskar verkligen sin mormor <3




Mitt lilla busfrö har börjat klättra upp på stolarna i vardagsrummet. Här om dagen gick jag bara på toa, när jag kom tillbaka satt hon mitt på bordet.


Dessa vann jag på tradera. Tyckte dom va söta. Kanske att hänga på ljus eller ha i nån kruka.


RSS 2.0