...

Somnade tillsammans med Bella igår vid 19 tiden igen.. Vet inte vad det är med nig just nu, är så fruktansvärt trött!! Om det är pollenallergin det beror på? Så nu för en stund sen väckte Bella mig o ville ha vatten o välling..

Igår va vi inne i stan o träffade Tobbe, Frida o wilja.. Vi gick till den stora lekplatsen i stan o sen gick vi och tog en glass.. Idag blir det jobb så ska upp om ca 1 timma.. Så får väl försöka sova en stund till :)

Detta skrev jag alltså ca kl 4.30 i morses.. Och även att jag somnade så tidigt igår så försov vi oss i morses..
Nu sitter jag i a f o rastar på jobbet.. :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2007421/images/2012/pic_200562483.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2007421/images/2012/pic_200562491.jpg" class="image">


Fre-lör

Eftersom jag somnade så tidigt ilväll så vaknade jag ju pigg nu, så tänkte jag gör ett litet inlägg.. I fredags kom Frida o wilja till oss på dagen så va dom här i några timmar så vi satt bara å drack kaffe som dom kaffekärringar vi e å tjöta.. Barnen lekte o badade tillsammans.. Mysigt!!

Idag åkte vi en sväng till lek o buslandet och efter de åkte vi och åt på överby.. Sen va vi och hälsade på på mormors jobb :)

Bilderna är från igår och det jag handlade när jag va på torp.. Är det någon som vet hur man gör för att skriva tex över eller under bilderna ?

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2007421/images/2012/pic_200378556.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2007421/images/2012/pic_200378572.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2007421/images/2012/pic_200378573.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2007421/images/2012/pic_200378574.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2007421/images/2012/pic_200378575.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2007421/images/2012/pic_200378584.jpg" class="image">


Måndag-torsdag

Så vad har hänt denna veckan än så länge då?

Måndag-Jobb på dagen och på kvällen åkte vi några arbetskamrater in till lilla Lee och drack lite vin o käkade god mat!! Gör trevligt!! :)

Tisdag-Passade Sara izabella så åkte jag o mamma o besiktigade vår bil i Stenungsund, den gick igenom så de va ju skönt! :)

Onsdag-Jobb på dagen och på kvällen åkte jag till torp och shoppade lite och sedan storhandlade..

Torsdag-Jobb på dagen och nu ligger vi o väntar på att fråga Olle ska börja! :)

Imorgon skulle vi egentligen träffas hos cia o lilla familjen men eftersom både wilja o Bella snorar så går det ju inte :( saknar mina fina vänner!!

Lite söta bilder!!! :)




Födelsedagspresenter...

Till mig och izabella ifrån Susanna, Johan, Noelle och Leon!!! Så himla fina saker!!!!! :) <3


Leon <3

Igår var vi på dop i sjuntorp för lilla Leon! Eller a, lilla o lilla han e en stor pojk!! :) och så fruktansvärt söt!!! Riktigt litet charmtroll som skrattar så fort man bara titta på honom :) han va hur snäll som helst under hela dagen vi va där, sa inte ett ljud!! :)
Till skillnad från vår lilla izabella som de första hon gör när vi kommer in till kyrkan o alla redan sitter, springer fram upp på "scen" så jag blir tvungen att jaga henne där uppe och inte nog med det, så knuffar hon ner prästens tös som va nästan lika gammal som Bella, ifrån den här lilla scenkanten så hon flyger rätt ner på mage.. Hrmmm snacka om jobbigt läge att inte få svära i kyrkan då heller hehe :)
Annars var det en jätte lyckad dag och som sagt Leon va så snäll så och izabella och noelle lekte hur bra som helst! Sprang o höll varandra i handen hela tiden och gick o sjöng o ropade!! :)

Efter dopet så åkte jag även förbi cia och lilla Tyra så jag bara fick pussa o krama på dom båda!! :)

Lägger bara upp lite kort nu eftersom att Niklas har några på sin telefon också eftersom att min blev full..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2007421/images/2012/pic_199727055.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2007421/images/2012/pic_199727185.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2007421/images/2012/pic_199727191.jpg" class="image">


Shopping



Lite inhandling från förra veckan :)


Jag o belliz

Jag och mitt hjärtegull på väg till jobb och dagis förut idag..
Niklas och Johan håller förresten på och grejar med våra dörrar och lister här hemma i hallen.. Det kommer bli hur fint som helst!! Kom och tänka på det eftersom man ser att det ligger papp på golvet på bilderna :)


Onsdag

Min tjej har varit så mysig idag.. Det första hon sa när hon vaknade i morses va TINDRA och sedan fortsatte hon att rabbla upp alla dagis barnen.. Och fröknar :) sen hittade hon en plånbok där jag har tindra längst fram på ett kort så då blev hon överlycklig!! :)
Så himla härlig med goa kommentarer å så! :)


Tisdag är det idag ja..

Och idag blir de apt o sen jobb.. Helgen har varit helt underbart kul!! I fredags tog jag mig en sväng till torp o shoppade lite, på lördagen va de party hemma hos Frida o sen mortens, riktigt roligt va de!! :) sen sov jag över hos Frida så dagen efter käka vi frukost o så körde dom hem mig så stannade dom kvar tills vi sedan åkte på kalas till Magnus!! :) sen därifrån åkte vi upp och fick träffa vår nya lilla tjej i gänget!! :) som en liten docka!! :)

Så denna helgen har varit hur bra som helst!!! :) så här kommer lite bilder (vet bara inte hur man får dom till att lägga sig i den ordningen man vill ha de, eller hur man gör när man vill skriva under eller över bilden?)


...

Har ju glömt att visa eller berätta vad jag fick i födelsedagspresent.. Fick presentkort, pengar, min favorit parfym och utav Niklas fick jag en Juicy dress och en övernattning med 3 rätter middag, frukost, lunch och spabehandlingar på Selma spa som vi ska åka iväg på sen någon gång i oktober :) super bra presenter!! :)

Denna helgen blir nog toppen.. Ikväll blir de party inne hos Frida och imorgon ska vi fira Magnus och förhoppnibgsvis få träffa lilla Tyra!! Är så nyfiken på henne!! Måste ju lägga upp det otroligt söta kortet på Tindra och Tyra.. Syskonkärlek <3


Tyra <3

Ett stort stort grattis till våra fina vänner Cia och Isac som fick sin lilla Tyra idag!!! och Tindra som blivit storasyster!! :) äntligen är hon här!!! <3 och hon va fruktansvärt lik sin syster på bilden vi fick i à f :)
Så mycke kärlek till er!! Är så lycklig för er!!!

4175 g & 53 cm lång :)



God morgon :)

Idag var första gången som jag fick kämpa för att få upp mitt hjärta! :) Man ville nästan ringa till jobbet o säga att jag kommer inte haha :) fick liksom börja klä av o på henne medans hon halvsov :)




Izabella

Idag har jag varit inne hos läkaren o fått min allergispruta, så hoppas verkligen den kommer att hjälpa mig nu!!

Mitt fina hjärta i morses!!!


Herrestadsfjället..

Som Cia hade på sin överskrift på bloggen " det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder".. det mottot körde vi på idag då vi åkte upp till herrestadsfjället och grillade korv och satt och mös i en liten hydda i regnet haha.. :) izabella är nämligen snorig och eftersom min fina vän är såpass nära sin operation nu så ville vi inte träffas inomhus o riskera något.. Så då gör man på detta viset :) jätte trevligt!!!
Fick inga direkt bra bilder eftersom min mobil krånglade..

Måste ju lägga upp vad jag fick när jag fyllde också sen :)


Nattinlägg

Tänkte bara lägga ut lite college med bilder från i helgen så här mitt i natten.. Hade somnat rätt så tidigt i soffan när vi kom hem från stan (varit hos både mormor och farmor idag) så nu vaknade jag o va såklart pigg haha :) ska bli sååå skönt att vara ledig i morgon!! Och förhoppningsvis kan vi träffa våra underbara vänner!!!

Natti natti


Fredag

Idag har jag jobbat.. Efter de så åkte jag bara o handlade lite på rotan och sen direkt hem eftersom pappa kom hit idag!! Så kom även brorsan, Sara och Kaylie hit.. Mysigt!!! Så vi käkade god mat, barnen har lekt och badat o pussats.. Underbart!!! :)


Mybiatch

Grattis världens bästa Frida på din dag!!! :) Älskar dig!! <3


Toppen dag!!!

Dagen började ju med att vi fick besök av fastrar o kusiner och sen vid 18 tiden så ser jag mina arbetskamrater parkera utanför.. Då kommer dom med present för att överraska mig eftersom jag fyller snart!! Så vi satt o tjöta, drack kaffe o åt cupcakes haha fram till ca halv nio!! Såå roligt!!! Och Josefin hade med sig Oscar som är ett halv år äldre än Bella och dom va så söta ihop!! :)


Familjedag :)

Idag har båda mina fastrar och mina underbara kussar Sofie, Malin och Lina varit här!! Dom hade med sig massa gott bröd o pålägg och jag hade gjort cupcakes! Dom hade med sig presenter till både mig o Bella också.. Sötnosingar!!! <3


Måndag

Pratade precis med dom på BVC igen för Izabella hade ju feber igår kväll igen!! Så nu fick vi en tid idag så ska dit sen så dom får ta en titt på henne.. Hon har aldrig haft sån här ihållande feber, helt sjukt ju!!
Sen ikväll blir de jobb! Förhoppnibgsvis i à f.. Beror på om farbror Markus kanske kunde komma hit o passa henne en stund tills Niklas slutar.. Vill ju inte lämna henne på dagis eftersom hon hade feber senast igår o sen får vi ju se om dom hittar nått på vårdcentralen..

Min lilla going!! <3


Helgen

I helgen har det varit ganska lugnt.. I fredags va vi bara hemma eftersom Izabella hade feber, på lördagen åkte niklas in tidigt för att hjälpa svärmor o syskon att flytta! Vilken himla fin lägenhet! Jätte mysig verkligen! På eftermiddagen åkte jag och lämnade bella hos mormor för att vi båda skulle komma lite henifrån och då hade hon inte haft någon feber sen tidit på morgonen.. Jag åkte i à f till svärmor o gänget o vid 21 tiden åkte jag o Niklas hemåt. Körde bara Magnus till en fest o sen hem o kolla film.. Idag åkte vi in till Izabella o mormor där vi bjöds på middag sen promenera vi till svärmor o syskonen :)

Här va lite mer från shoppandet!
Idag blir det tidig läggdags de känner jag, natti natti!!


RSS 2.0