Onsdag

Nu har jag o Bella precis kommit in. Har varit ute i trädgården bara för att komma ut lite. Blir galen, vill hitta på något. Men nu har jag lite o göra både torsdag och fredag och så ska vi träffa kompisar och min mammi. :)





Nu når hon upp till fjärde lådan. Måste köpa sånna där spärrar! :)

Hellooo

Igår på kvällen drog jag in och solade på hawaii och sedan blev det zumba!! Älskar verkligen zumban! Synd bara att hon hade börjat på ett nytt pass nu, man hade ju kommit så bra in i de gamla. Men man e väl snart inne i detta också.

Izabellas nya glasögon kom hem igår också. Fungerade ju inte alls med som gamla. Dom bara åkte ner på näsan hela tiden. Så dessa sitter mycke bättre på!! Peppar peppar så har dom faktiskt fått sitta på en del! :)



De roliga med dessa är att de ser ut som om dom sitter upp och ner. Men det är bra att dom är såpass rundade upp till så hon inte kan titta över dom som hon gjorde med dom gamla.
Mammas duktiga tjej!! :o)

Izabellas rum

Tycker de blev bra med den nya mattan! Måste bara köpa krokar eller nått till gardinerna. Dom hänger inte bra nu.










Hennes lilla "nappburk", visst e den söt :)



Köpte detta typ för ett tag sedan och anväder de just nu som överkast. Men funderar på om man ska FÖRSÖKA sig på att sy vimplar av det.

Kalas

Igår va vi på kalas hos svärmor! God mat och hur mysigt som helst!

Så här såg jag o Bellizen ut




Vi satt och mös med kattungarna i soffan, dom e ju bara sååååååå söta!!!






Skit i han på bilden å kolla bakgrunden!! ett förnster o en kista åååå :)

haha ÄLSKLING <3




Detta fick Bella av Pia, Max och Emma. Så himla snällt!!


Va ju på överby innan vi åkte hem till svärmor också. Köpte en matta till Izabellas rum, en vit tunn skjorta till mig, två söta plastblommor och lite smått. Ska snart lägga upp lite bilder på bellas rum.


Vill ha!!!

Haha ja de e mycke man vill ha. Inredning är ju så himla kul!!

 Spinnrock

 Mjölkkanna

 Fönster

 Hur fin va inte denna bänk?

 Träbackar att ha antingen flaskor eller blommor i.

 Kolla vilket mysigt kök!!!

Skulle vilja ha nya gardiner till köket. Är jätte nöjd med dom jag har nu men skulle vilja ha nått lite ljusare nu till våren och sommaren, typ nått sånt här;


Och inreda med vitt rosa och grönt.

Typ glaskupor med "bakelser" eller nått sött i!


 Kakfat är också jätte fint!

Ängla vingar! Det har jag skrivit förut men de e ju så fint!!

Stora bokstäver att ha i min trappa i hallen.


Tallrikshylla. De har jag också skrivit innan. Måste verkligen hitta nån fin o lagom stor!


Jaha.. Här sitter man en lördagkväll och kollar internet. Skulle ju egentligen jobba denna helgen men fick ju sjukskriva mig pga av magsjukan. Så typiskt!!
Men de va ändå tur att de inte va nästa helg för då ska vi iväg på lite skoj :)

Hmm ja jag säger väl natti nu då, eller aa.. ska kolla lite tattueringar också tänkte jag. Vill ju skriva Izabellas namn nån stanns och det är ju så himla fint på handleden men fyyy.. Klarar knappt av när någon tar mig där haha. Jag har också velat göra  antingen en panter eller tiger sen jag va typ 12 fast då ville jag ha den i ljumsken haha men nu skulle jag vilja ha den på svanken/ryggen och skriva mina barns personnummer runt på nått sett. Men det lär ju dröja innan det händer. Kostar ju en del och där kan man nog prata om smärta också :O  hohoo.. Oki nu börjar jag bli trött o flumm! Go natt gott folk hoppas ni har en rolig lördag!!
Tror jag kommer få iaf ett samtal av en bakis liten tösabit imorrn hahaha :)


En lugn lördag

Ja, vi åkte på magsjuka hela familjen. Izabella i tisdags, jag i torsdags och niklas igår. Som tur är är alla bra igen! De va en väldigt kortvarig en men fyyy f*n va dåligt man mådde!!
Så vi har ju inte gjort särskillt mycke. Niklas och Bella va ute å grejade, sågade ner buskar å så. Och jag grejade i köket. Sen satt vi på altanen och drack kaffe och sen va jag o Belliz ute och mös en stund i solen medans niklas grejade på vinden.









Världens snällaste Gucci, Bella älskar honom <3


Izabellas första piggelinglass :)


Köpte trådrullar för ett tag sen, tycker de e charmigt. Ska bara köpa några söta spetsband.


Köpte även ögonskuggor, får testa dom imorgon när va ska på kalas till svärmor :)



Välkommen till världen <3

Välkommen till världen lilla tjejen!! <3
Ett jätte jätte stort grattis till er Katti och Andreas till eran underbart söta lilla tjej!!
Jag längtar så tills jag får träffa er!!! :))



Har inte riktigt fattat ännu att du "redan" är här!! Det kom som en chock när jag fick sms av din mamma igår haha :)
Tänk att det är lilla du som har legat där inne i din mammas mage och sparkat som en tok!!
Välkommen ut söta underbara du!!! <3<3<3

Torsdag

Jahaja :) började ju att ha den här bloggen bara för att skriva lite om hur Izabella utvecklas och nu på sistone har jag börjat skriva lite mer om annat också.. Tycker de e riktigt kul faktiskt..
Min underbara Cia som har en del läsare la ju ut min adress på hennes blogg så hade ju lite fler besökare idag, typ panik ju ;) Men ni kanske tyckte en gång och aldrig mer haha.


Har inget kul att skriva. Var iväg på Zumba i tisdagskväll och när jag va på väg hem ringde Niklas å sa att Izabella hade spytt en massa. Hon fortsatte att spy upp slem fram tills på natten men sen va de lugnt igen. Igår va hon änna pigg hela dagen fast hade ingen större matlust men jag trodde hon va på bättringsväg men sen på kvällen spydde hon igen. Hon va vaken i 1 ½ timma i natt o bara låg och grät och vred o vände sig. Hade lite feber också. Stackars lilla dockan. <3


"Möblerade om" här lite i vardagsrummet igår för jag gillar inte att lampan står på tv bänken, de ser inte riktigt bra ut. Så testade att ta in en liten byrå jag hade i hallen bara för att prova och de blev mycke bättre! Så de får vi ta och köpa nån, kanske när vi åker till Ikea nästa vecka.

Får man bara köpt nån i samma vita som tv bänken blir de nog kanon :)


Fågelburen fick åka upp på kaminen istället


Tycker de e så fint med grönt och rosa ihop!


Mammas lilla sjukling, konstigt att dom ändå kan vara såpass "pigga".


Hedersplatsen


Nakenfisen



Öppna, promenad o besök :)

Japp nu är jag igång igen, börjar tycka att de e riktigt kul och blogga :) å de som e bra är ju att man tar massa bilder :) I natt sov Izabella heela natten. Från kl 20.00-06.00. Underbart, hoppas de fortsätter så! :)

I morses åkte vi in till stan och mötte upp Sara och Kaylie och gick till öppna förskolan. Dom e ju för goa barnen. Izabella är inte lite envis. En pojk gick förbi med en vagn full med grejer och Izabella skulle efter och kolla vad som va i vagnen. Hon gav sig inte förens hon fick kolla i den, även fast pojken försökte sticka där ifrån med den haha.

Å Kaylie, hon e ju för goo vid sångstunden! Hon skiner som en sol när hon hör en låt som heter hoppa. Haha såå söt!!
Efter Öppna så åkte jag och Bellizen upp till Cia och Frida och gick ut på en promenad! Hur skönt som helst även att det blåste. Sen efter det så åkte vi hem.

Vid 17.30 tiden ringde Frida och sa att hon tänkte kika ut, så det gjorde hon! :) Vi kollade igenom alla Izabellas dop presenter och kläder. Sen badade vi Izabella som var helt tokig haha.

Vill bara skriva nu när det är öppet att STORT STORT GRATTIS till Tobbe och Frida som ska ha barn den 13 augusti!!! :) Dom va på ultraljud nu den 14 mars och fick jätte bra bild, den ser så tjock o go ut haha. Vill även säga grattis till några andra kompisar till en sak men som inte e öppet riktigt än tror jag?! hehe :)
Känns som att detta kommer att bli ett grymt bra år iaf!! :D

Här är lite bilder på våra små prinsessor på Öppna idag :)











Jag älskar er små godingar :)


Huset :)

Tänkte att jag skulle lägga ut lite bilder på vårat hem. Kan vara kul att se hur det förändras med tiden :) Synd bara att man inte har kvar bilderna på hur det såg ut innan vi flyttade in här.

HALLEN





Har bytt ut alla dörrar på nedervåningen utom en
(dörren ner till källaren, den man ser i spegeln)




VÅRAT SOVRUM





IZABELLAS RUM





GÄSTRUM



LEKRUM





KÖKET











VARDAGSRUMMET


















Mitt senaste inköp :) men är inte nöjd med att ha den på bordet så ska nog hänga upp den.


*Så de vi planerat att påbörja nu är att måla trappan i hallen vit. Det kommer att göra så himla gott!!
*Lite små grejer jag vill göra är att hänga upp en stor spegel i vardagsrummet över den ena soffan, för det är så himla tomt på den sidan av rummet.
*Sedan vill jag testa att hänga upp den stor klockan vi har i köket, i sovrummet istället och köpa en tallrikshylla till köket.
*Jag vill hitta några gamla fönster med spegelglas och hänga upp antingen i sovrummet, hallen eller vardagsrummet.
* Vi behöver ett skrivbord som vi kan ha uppe i hallen.
* Några fina ramar för att sätta upp fina bilder på min lilla docka.
* En till fågelbur fast en vit.
* Jag vill köpa lampor till fönstren i köket och även spottar till vitrinet.
* En vit lite sliten kista hade varit fint i både Izabellas rum, hallen eller sovrummet. 
* Jag vill prova att ta bort sängramen och sätta dit en söt vit sängkappa (redan köpt) och helst köpa en ny vit byrå. Vill typ bara ha vitt i sovrummet, med kanske lite rosa detaljer.

Ja de e så mycke man vill göra och ha. Man fåt ta lite då och då. Tänk vad glad man ska vara för allt man har. Vad mycke man tar för givet egentligen. Men jag känner mig för det mesta väldigt nöjd och lycklig!! :) Visst lite klagande över vikt o skit men nu har jag iaf bestämt mig för att jag ska försöka ut och gå varje morgon innan frukosten. :) Va gott de skulle göra! Va mycke piggare man skulle bli! Ja så får det bli! :)


Söndag

Oj oj bloggat två dagar i rad, vad har hänt?! haha.. Ska faktiskt försöka blogga lite oftare.

Vilken underbar dag :)
Vi vaknade vid 7 tiden, gick upp åt frukost och sen åkte vi ner till jordfall och tog en promenad i de fina vädret! Sen satte vi oss vid vattnet och drack varm choklad :) Såå mysigt!!! De e livet de :p

Oj va Izabella går nu. Hon går längre o längre sträckor, så snart går hon nog helt och håller! :)









Niklas håller på och grejar på vinden så jag och Bella ska ta oss en tur till Torp sen. Hälsa på lilla Cia på jobbet och handla lite på maxi.  :)

Emaus m.m :)

Igår åkte jag o Bellizen in till Cia och Tindris. Möttes på stan, gick o köpte solkort, köpte lite gottit och sen drog vi hem till Marie och bara käkade och hade jätte mysigt! Sen somnade Izabella typ vid 19 tiden och jag och niklas somnade tidigt i var sin soffa vi också!


Idag åkte vi en sväng till Emaus, såå mysigt. Grillade korv och drack varm choklad och åt bullar :) Idag har Izabella gått hur bra som helst. Hon gick ändra från soffan till tv-bänken (typ 2 m eller nått) Duktig tjej :) Hon blir jätte glad när jag säger de till henne haha :)


Ååå jag kommer bara på mer och mer saker jag vill ha till hemmet. Jag vill ha ett gammalt fönster (med kanske spegelglas i) eller en gammal sliten dörr och en typ mjölktunna.


Men jag o niklas pratade på att kanske försöka dra till Ikea på måndag och köpa lite saker till Izabellas rum iaf. Och kanske ett skrivbord till hallen. Vill egentligen köpa lite shabby barnmöbler till Bellas rum men har inte hittat nått direkt än. De jag vet att jag skulle vilja ha är ju en kista som hon kan ha lite leksaker å så i. Men gäller ju att hitta en också då. Fanns en brun på loppisen jag va på i torsdags, hittar man ingen annan kan man ju kanske köpa den och måla den vit. Vi får se. :)

Hos Marie :) Mina älsklingar!! <3

 Tindra mummsar så gott hehe :))


Gudmödrarna övar på att gå med Bella :)


En dagens på mig (hur sjukt kändes inte de då) hahaha


Innan Emaus :)


Emaus


























Detta va förresten det Izabella fick på sin 1 års dag :)





Och här deckade hon efter vällingen i sitt prinsesstält!! :)






2011-03-13

Idag för ett år sedan, var den lyckligaste dagen i mitt liv, då du kom min vackra lilla Izabella! Vad vore jag utan dig? Du är det finaste jag har! Du gör mig lycklig! Grattis på födelsedagen hjärtat!


Gith Izabella Michaela Rydingsvärd
2010-03-13
15.06


















ÄLSKAR ER <3


Måndag

Min lilla docka e hos mormor.. Va tomt de känns utan henne. Vi körde dit henne igår e.m och jag ska hämta henne sen vid ca 12 tiden. Mormor ska ta med Bella till öppna förskolan :) 
Igår kväll mådde jag inte alls bra så de va rätt val att vi åkte in o lämnade henne till mamma. Idag mår jag sådär. Känner mig jätte matt, skakig o emellanåt får jag ont i halsen och öronen. Har två förskylningsblåsor i munnen också som jag blir tookig på.. Fan va ont dom gör haha..
Nu sitter jag i a f här med hårfärg i håret, får passa på när man e barnledig. :)

Åå de e så mycke jag vill ha till hemmet. La allt jag kom på i en mapp.. De blev en del :)

 Provdocka
 Sideboard axet
 Kista
Stege
Änglavingar
 Soffa
Fågelbur
 Tallrikshylla
 Spegel

De här va en del utav de jag vill ha haha :) Så de får komma lite då o då tror jag :)


Pratade med Emma igår och hon hade beställt lite saker ifrån lekmer.se. Gud va mycke fint dom hade. Va jätte mycke saker jag skulle kunna tänkt mig att köpa till Izabella också haha









Såååå mycke söta saker så man blir ju helt tokig!!! :)
Får se va hon får nu när hon fyller sen blir de in på lekmer och shoppa lite tror jag :)

Nu e snart hennes rum färdigt också! Det hade varit färdig igår om de inte hade fattats tapet. Fattades typ 1 våd, så jäkla typiskt! Så ska ringa och beställa en rulle till snart. Nä usch nu ska jag gå å ta lite tabletter o lägga mig och ta de lite lugnt, känner att de behövs.

RSS 2.0