25 februari 2011

Det är ju skrämmande va fort tiden går.. Tänk att min lilla docka är snart 1 år.. Om ca 3 veckor! Sjuuuukt va fort tiden går sen man fick den här lilla damen! Jag vet inte vad jag ska köpa till henne på hennes 1 års dag?! Hade egentligen tänkt att köpa en vit liten pall med hennes namn i ljusrosa klossar men den går på ca 1400 kr och de känns som att den ändå inte kommer att synas i hennes "stora" rum. Och för dom pengarna kan man ju få mycke annat fint, som cia o frida sa, både bord och stolar typ. Så får väl se om det blir nått sånt. Och kanske någon leksak också!

På tal om Cia, så tattuerade hon sig igår, jääätte fin blev den!! Jag blev så sugen på att göra det jag också nu! Vill ju tattuera in Izabellas namn. Tror att det kommer att bli på handleden, känns som att alla har det men de känns som att det är det finaste stället att sätta den på! Sen vill jag ju även tattuera ryggen. En tiger och mina barns personnr hade jag tänkt mig. Man brukar ju säga att man vaktar sina barn som en tigermamma och jag har ju alltid velat tattuera in nån typ av kattdjur, panter, tiger, puma. De är nått jag skulle vilja göra men det lär ju dröja innan man har råd med de! Nä först får det bli Izabellas namn! :)

Izabella ja, så stor hon börjar bli. Men man tar henne som så mycke yngre än vad hon är. Just för att hon är en sån liten tjej. Jag måste t ex skärpa till mig med de här att ge henne välling. Det borde hon ju klara av att dricka själv nu. Så håller på att öva varje dag nu för hon får den ju in i munnen men sen har hon inte riktigt fattat (eller så är det för tungt?) att hon måste höja armarna! Sen brukar jag ge henne en egen sked när hon får mat så att hon lär sig att hon ska stoppa skeden i munnen, de har hon förstått iaf! Sen har hon vinkat några gånger nu! Så sött! :) Och hon går jätte mycke med sin lilla hello kitty gå vagn! :) Å sen är hon ju sååå glad typ jämt! Hon va ju så svårflörtad när hon va liten men nu skrattar hon typ bara man tittar på henne. :) Peppar peppar så hon har hon börjat sova mycke bättre! Inte alla dagar men många dagar har hon sovit hela natten nu! :) Dvs från ca 21.30-05.30 iaf :) Konstigt egentligen för nu är ju två tänder på G. Dom har ju spruckit fram och känns jätte tydligt men det är en bit kvar! Så nu borstar vi tänderna ihop haha, eller a hon tuggar mest! Så vi ska till tandläkaren i nästa vecka.

Vi har börjat gå på öppnaförskolan en gång i veckan. Jätte skoj är det! Ska försöka gå till simhallen nån gång i veckan också. Hade egentligen planer på att gå idag men Izabella är lite förskyld så vill inte göra de då.
Jösses va jag maler känner jag. De blir så när man skriver så sällan som jag gör!


Träffade Cia, Tindra och Frida igår för en god frukost på espresso Haus.


SÖTAunge <3


Izabella hjälper mamma att skruva :)




Lilla bullens 1 års kalas <3




Öppnaförskolan



Lilla Kaylie <3


Izabella somnade i Alvins knä!




Izabella fick sin första glasspinne här om dagen, de va gott :)


Izabellas lilla lekrum haha


Ögonmottagningen




Kärlek <3




Mammas sötis!! <3


RSS 2.0