Lite nytt :)

Köpte lite nya lampskärmar o lampfötter m.m för ett litet tag sen så tänkte jag lägger ut lite bilder.. Shit va dålig jag är på att blogga! Men ska bli bättre :)


Izabellas rum

Tog lite bilder på Bellas rum.. Har äntligen fått upp den där talrikshyllan jag fick av Cia som jag målade vit :) blev jätte sött tycker jag!


Sjuka

Ja.. Har inte så mycke att skriva.. Eller a jag har allt att skriva om men jag e ju just nu så grymt dålig på att göra de.. Har i à f varit på akuten två ggr i helgen.. En gång med mig själv o en gång va jag med Niklas.. Jag hade i à f en infektion i kropp o hals så de fick bli kåvepenin.. Mycke roligt jag berättar ;) men något jag ser grymt mycke fram emot just nu är att jag och Cia ska åka ner till Gbg om ett tag och färga håret å grejer ska bli grymt kul! Vill verkligen bli lite ljusare igen om de går :) Jag o Niklas fick ta oss en liten tur ute i trädgården med izabella förut så hon fick åka pulka.. Tyvärr tyckte hon inte att det va roligt haha vet inte om de va för att hon va på kasst humör eller om hon bara märkte att mamma o pappa inte va riktigt 100.. Åka pulka trodde jag alla gillade :)


Hem ljuva hem..

Såg att min vän Katti gjorde sånna här fina grejer så va tvungen att prova jag med.. Va riktigt skoj att sitta och pilla med :)


Feber ännu..

Izabella har haft jätte konstig feber nu i några dagar.. Den kommer och går hela tiden.. Jag tror nog att det är tänder men man kan ju aldrig veta till 100! Så jag fick stanna hemma från jobbet idag men hoppas att jag kan tillbaka imorgon. Nu sitter vi i Bellas Lekrum och leker med hennes bebis :)


Oj oj

Va länge sen de va jag skrev.. Orkar inte skriva något större nu tyckte egentligen bara att det var dax att prova att göra ett inlägg från iphonen.. Så ska jag göra ett större inlägg från datorn någon dag :) mitt lilla hjärta har feber så just nu ligger vi och bara gosar i soffan.. Så puss o hej så länge :).


RSS 2.0