Lite mer shopping

Har blivit en hel del nytt nu på sistone! Izabellas har jag ju visat och detta är lite utav de jag köpt.. Har inte tagit kort på allt så lägger ut resten sen..

Mitt hjärta har fortfarande feber också.. Hon hade 40 grader i natt o så högt har hon aldrig haft innan.. Men har pratat med BVC och om hon fortfarande har feber i morgon så tyckte hon vi skulle ringa 1177 för att kanske ta prover eftersom hon ändå haft de sen i tisdags.. Va ont de gör i hjärtat att se sina barn dåliga.. Man vill bara ta allt de onda ifrån dom så att man själv hade varit den som va dålig istället!!


https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2007421/images/2012/pic_196141844.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2007421/images/2012/pic_196141853.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2007421/images/2012/pic_196141857.jpg" class="image">


Min izabella..

Izabella va bara TVUNGEN att gå ut en stund förut.. Hon hade ju 39 å nått i temp. när hon vaknade i morses men hon blir bra pigg av alvedonen!! Så vi va bara ute en liten stund å tog lite frisk luft.. Men hon fick sig ett hysteriskt anfall när vi skulle gå in för hon ville vara ute längre.. Haha.. Bara slängde sig o dunkade både huvud och ben i golvet! Men hon fick ligga där o skrika av sig en stund o sen va de bra igen! :) ett jäkla humör har hon min lilla sötnos :) nu ligger hon och sover och jag har tagit mig ett bad o legat med ansiktsmask..



Jäkla feber

Usch stackars mitt hjärta.. Vaknade ledsen och jätte varm nu, så hade hon 39,7 igen.. Så nu sitter hon i sin fotölj och äter glass..


Shopping

Har blivit en del shopping både på överby när jag och mamma va där häromdagen och så har jag beställt en del :) både till mig, Izabella och Niklas.. Men Niklas ville inte ha nått av de jag köpt ( tråkmåns ) så de åker tillbaka :)

Detta är i à f Izabellas grejer.. Mina lägger jag ut imorgon.. :)


Alvedon

Alltså Alvedon gör verkligen susen!! Izabella har bara gråtit o varit jätte slö nu i någon timma, tog en temp å då va den på 39,7 gav henne Alvedon vid 1 tiden och nu dansar hon runt här och är hur pigg som helst! Skönt att hon mår bättre men lär ju inte få sova något i natt :)


Kanske dags..

för ett nytt inlägg ja!! Mitt lilla hjärta har feber igen :( så hon har somnat här bredvid mig i soffan nu!! Vi har knappt sovit något i natt så de tror jag de att hon är trött! Tänkte lägga upp lite bilder från i helgen när familjen va här o grillade för farmor gith fyllde år! :) Vi skulle egentligen åkt ut till Lysekil men blev så kallt så vi stannade hemma :)


Thea!! <3

Grattis på födelsedagen lilla godingen!!!! Många pussar o bamsekramar från oss <3<3<3


Torsdag

Vilket härligt väder!!! :) idag har jag försökt städa så gått de går men mest lekt med mitt lilla hjärtegull :) hon va på så himla gott humör idag när hon vaknade, så himla gosigt!!! :)



Onsdagen...

Blev det en heeel dag inne i stan med mina goingar!! :) först åkte vi till emaus, barnen lekte och vi skulle mysa med en god sallad men va ju så förbannat kallt så stannade inte särskilt länge! Efter det åkte vi hem till Frida o wilja en stund och efter de hem till Cia o tindra där vi satt och njöt i solen medans barnen lekte på lekplatsen!

Izabella lekte ute med tindra lite själv idag utan oss vuxna.. Shit vilken hönsmamma man blev!! Sprang ut och kollade dom hela tiden!! Men tindra va duktig som kom helt i panik o skulle försöka få fram att izabella stuckit iväg, å helt rätt!! Och Hon bara sprang ännu fortare när hon fick syn på mig lilla skitungen!!! :)

Vid 17 tiden kom cia och hämtade mig och cia så åkte vi o vaxade oss!

När vi kom hem från de så va Niklas i full gång med att greja på deras toalett och isac fick passa ungarna så tog jag och cia oss en promenad, mysigt!!


https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2007421/images/2012/pic_194971570.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2007421/images/2012/pic_194971628.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2007421/images/2012/pic_194971678.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2007421/images/2012/pic_194971875.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2007421/images/2012/pic_194971919.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2007421/images/2012/pic_194971963.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2007421/images/2012/pic_194972007.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2007421/images/2012/pic_194972217.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2007421/images/2012/pic_194972298.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2007421/images/2012/pic_194972313.jpg" class="image">


Presenter :)

Detta plus pengar och presentkort fick izabella när hon fyllde!! :)


Söndagen :)

Vilken toppen dag det var i söndags med alla fina vänner och våra goa ungar!!!!! Tänkte ligga ut lite bilder från i söndags och ni kan ju även gå in och kolla mina vänners bloggar som lagt ut dina bilder!! ciaochtindra.blogg.se och ernflykt.blogg.se!!

Jag somnade tidigt ikväll och vaknade nu av att Bella ville ha välling, så tänkte passa på att göra ett litet inlägg..

Lägger ut allt fint hon fått i helgen i morgon.

Tack våra vänner för att ni gjorde Bellas kalas så bra!! Liebe euch!!! <3




Lördagen....

Va ett jätte roligt kalas igår!! Vi valde ju att dela upp det så att släkten fick komma på lördagen och idag kommer kompisarna!! Igår va Kaylie och Alvin dom ända ungarna här och herregud sicket liv, så undra hur de kommer bli idag hahaha :) nä men de va en toppen dag igår med go snörgåstårta, efterrätter och underbar familj!! Så nu blir det bara till att förbereda inför nästa gäng ;)


Min fina izabella <3

Nu kommer snart folket :) ville bra lägga ut lite söta bilder på hjärtat!


God morgon :)

Igår va de fullt upp här hemma på kvällen.. Eftersom jag inte fick gjort så mycke på dagen så fick jag ta allt när Niklas kommit hem! Så fick gjort två utav tårtorna (gör tårtorna till imorgon ikväll istället) , duka och massa cupcakes!Så idag behöver jag bara kladda på glasyren.. :) så ska vi åka och hämta smörgåstårtan sen mellan 9-11..


Hej

Tredje gången jag bloggar bara idag.. De brukar jag ju göra på ett halv år annars :) men va smidigt de är när man gör de från iphonen!! Trodde aldrig jag skulle säga detta men jag älskar min iPhone!!! Va såå anti det från början men fasen va bra dom e!! ;) har försökt å städa så mycke som möjligt tills i helgen men det har gått sådär eftersom min lilla skit har velat leka.. Så vi har badat tillsammans, målat och lekt typ hela dagen.. Nu väntar vi på att pappa niklas ska komma hem med pizza :) eftersom jag ska baka hela kvällen sen så behövde jag inte ställa mig o laga mat ;)

Här är lite saker jag handlat hem!! Så fint med små converce på barn :) (men måste byta dom till mindre storlek bara) och kolla trosorna med volanger till Bella hur söta e dom inte?! Och mina fina örhängen, älskar dom!!! :)
Mycke jag älskar idag!!! Men något jag hatat och som jag precis såg på fendi, fästingar!! Fyy f#n säger jag bara!!


Redan andra inlägget för idag...

Herre Gud va jag bloggar då!! Riktigt roligt just nu! Men jag e verkligen en periodare haha.. Är i à f redan ute i trädgården.. Izabella va tvungen att gå ut med hennes bebis lizzie nämligen!! :)


God morgon

Herre Gud jag somnade typ kl 6 igår kväll och så vaknade vi nu för en stund sedan! Snacka om att vara trött och behövde detta :)
idag blir de till att greja här hemma.. Ska ju ha kalas både lördag o söndag så måste baka lite å så ju :)


Strömstad

Idag har jag cia och Bamse varit i Strömstad.. Shit vilken mysig stad!! Efter de åkte vi hem igen, beställde oss var sin sallad o satte oss på cias altan och käkade i solen! Såå gött!! Efter de tog jag mig en sväng till torp o köpte ett par jeans o lite till Bella.. Visar allt senare.. Nu e vi ute och åket fyrhjuling o leker i sandlådan :)


Blev en livlig födelsedag..

för Bellizen!! :) Va egentligen tänkt att bara mamma skulle komma förbi idag men det slutade med att Cia, Tindra, Frida, Wilja; Emma och Wilma kom ut också!! :) En skojig dag med mycke skratt, bus, korv med bröd och fruktsallad haha :) Jätte lyckat!! :)

Här är lite bilder från idag.. :)

Det var någon som frågade vad som va i det stora paketet och det va denna lilla godingen,
såå himla söt!!! :)  (Lägger ut vad hon fått mer imorgon eller i helgen)










Tack min fantastiska mamma och mina underbara vänner för en toppen dag!!! <3

Min goa Izabella på sin födelsedag för ett år sedan <3



Izabella 2 år <3

Grattis mammas och pappas fina tjej på din 2 års dag!!!! Det går inte att beskriva hur mycke vi älskar dig!!! <3 <3 <3


Lite bilder från i morses med sina nya converceskor :)


Tjejkväll

Är på tjejkväll med några arbetskamrater hos Maggan! Vi har ätit ost, kex, doppat grönsaker och druckit nyttiga drinkar! ;) lilla Lee har målat naglar på oss.. Super trevlig kväll!!! :)


Vilket väder!!

De e vååår!! I à f idag, guuud va härligt!! :) Sitter här i vardagsrummet på golvet med altandörren helt öppen och slår in min prinsessas födelsedagspresenter.. :) i morses åkte vi till dagis lekplats och lekte lite och fikade.. Så mysigt!!!


God morgon :)

Golvet blev hur bra som helst!! De va redan färdigt när jag kom hem från jobbet igår på eftermiddagen! Underbart!

Idag blir de jobb. 16-22. Får se om man hittar på nått litet innan de kanske..






Underbar lördagsmorgon!

God morgon alla glada! :)

Nu blir det att åka till jobbet för min del. Å Niklas och Ronnie ska lägga nytt golv i hallen, spännande!! :)


Frisören

Var på short cut idag och ljusade upp håret plus toppade det! Hon fick ljusat upp hela håret idag och inte bara slingat det så de va kul!

Efter de va vi hos mamma med Kaylie och Sara och käkade lax och bara mös.. Frida o lilla Wilja kikade också förbi en sväng!

Nu ligger jag i sängen med mina två älsklingar som ligger så gott bredvid mig och sover.. De e precis va jag ska göra nu också!! Måste lägga upp lite nytt jag har köpt också, men de gör jag nog imorgon! :)
Natti natti!!! :)


Bilder från den senaste tiden ;)



Min kära lilla brorsdotter sov hos oss en dag :) <3






Slipade & målade vår trapp vit för ett tag sedan, därav den högra bilden, fyy va det dammade av allt slipande!!


Lite bilder på hemmet..




På bilden med mig och Bella ser man våran vita nya fina trapp i bakgrunden!! :)


Jätte lyckad babyshower hos Cia!! :))


Var hos Johan, Susanna, Noelle och deras nya familjemedlem Leon i helgen.. :)
Han va så himla snäll och sååå söt!!! Se bara bilderna!! :)  <3


IDAG.. Super mysig dag <3


Är grymt dålig på att blogga nu verkligen.. När man väl gör det blir det antingen hur mycke bilder som helst eller en hel roman!! :) Men ska försöka att bli bättre på det.. tycker ju att det är roligt!!
Natti natti för snart blir det sängen för min del!! :)


RSS 2.0