Öppna, promenad o besök :)

Japp nu är jag igång igen, börjar tycka att de e riktigt kul och blogga :) å de som e bra är ju att man tar massa bilder :) I natt sov Izabella heela natten. Från kl 20.00-06.00. Underbart, hoppas de fortsätter så! :)

I morses åkte vi in till stan och mötte upp Sara och Kaylie och gick till öppna förskolan. Dom e ju för goa barnen. Izabella är inte lite envis. En pojk gick förbi med en vagn full med grejer och Izabella skulle efter och kolla vad som va i vagnen. Hon gav sig inte förens hon fick kolla i den, även fast pojken försökte sticka där ifrån med den haha.

Å Kaylie, hon e ju för goo vid sångstunden! Hon skiner som en sol när hon hör en låt som heter hoppa. Haha såå söt!!
Efter Öppna så åkte jag och Bellizen upp till Cia och Frida och gick ut på en promenad! Hur skönt som helst även att det blåste. Sen efter det så åkte vi hem.

Vid 17.30 tiden ringde Frida och sa att hon tänkte kika ut, så det gjorde hon! :) Vi kollade igenom alla Izabellas dop presenter och kläder. Sen badade vi Izabella som var helt tokig haha.

Vill bara skriva nu när det är öppet att STORT STORT GRATTIS till Tobbe och Frida som ska ha barn den 13 augusti!!! :) Dom va på ultraljud nu den 14 mars och fick jätte bra bild, den ser så tjock o go ut haha. Vill även säga grattis till några andra kompisar till en sak men som inte e öppet riktigt än tror jag?! hehe :)
Känns som att detta kommer att bli ett grymt bra år iaf!! :D

Här är lite bilder på våra små prinsessor på Öppna idag :)











Jag älskar er små godingar :)


Kommentarer
Postat av: Malin

Jättekul att du har börjat skriva igen Söta Josefin! Underbara bilder!! Många Kramar Malin <3

2011-03-21 @ 22:49:37
Postat av: Cia B

Ja, gillar att du uppdaterar ofta nu :)

Är nyfiken på vilka mer som väntar barn...

2011-03-23 @ 08:31:47
Postat av: Sara och Kaylie

Men gud så nyfiken jag blir asså.. Först skriver cia på sin blogg å nu du.. va fan e de? haha någon mer som ska ha bebis? Gifta sej? Köpa hus?? haha tycker du ska ta å berätta nu!! =D



Fina bilder på våra små sötisar!! <3

2011-03-23 @ 13:19:10
URL: http://beanea.blogg.se/
Postat av: cia

Så söta!!!

2011-03-23 @ 22:17:23
URL: http://ciaochtindra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0